Degrade, идеята на премахването на транспортта, или въвеждането на коефицент за транспорт, беше точно заради това : да се премахнат така наречените "осакатени" акаунти - акаунт без мини, без рециклатори само с боен флот. И по големите "батковци" и "каки" да прибират боклука и да го транспортират към по малките, като им удържат там 10-20% от рециклажа....Degrade написа:Цитат(Degrade @ Feb 3 2009, 14:25) Имам въпрос защо транспорт да е само след определени точки? Това не е ли пренебрегване на малките точки и не е ли точно тогава (и не само тогава де), проблема с прибирането на рециклажа, ако има транспорт да е за всички, дори и само в съюза![]()
Предложение за промени Вселена СПИЙД
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Последна промяна от misterya на вт фев 03, 2009 2:13 pm, променено общо 1 път.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 3 2009, 15:09) Degrade, идеята на премахването на транспортта, или въвеждането на коефицент за транспорт, беше точно заради това : да се премахнат така наречените "осакатени" акаунти - акаунт без мини, без рециклатори само с боен флот. И по големите "батковци" и "каки" да прибират боклука и да го транспортират към по малките, като им удържат там 10-20% от рециклажа....![]()
За някой това е стратегия , и както и добър доход то ако ги няма % за прибран рециклаш тогава всички да седим на малки точки , и да млатим нубове .а рециклаторите да се изкарат от извън употреба,. или пък да има по 2 рециклатора на аканут, който да служат само за точене на астероиди
Аз ще предложа нещо, в което се състой само в едно изречение .
Върнете старите правила в играта
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
За транспорт, за раси, за всички нововъведения
(Нищо, че на мен най-много ми допада варианта за някоя ретро вселена- мечтий
Предложението ми е:
1. Класиране само по бойни точки.
2. Коефициентите за атака както и сега да си останат, но да са пак по бойните точки, а не по ресурсните.
Всеки си преценя от кой момент на сетне да почне да води битки- дали още като извади първия скаут и да литва, или да се развива 2 месеца и като стане на 1кк ресурсни точки с една битка да спечели 200к бойни точки. (Тук трябва да се помисли дали коефициента за горна граница на точките дали да го има- т.е. акаунт с 1кк ресурсни точки и 0 бойни да може атакува акаунт с 1кк бойни точки, без значение на ресурсните точки на последния.)
3. Реурсните точки въобще да не се виждат в класирането- ако се налага, на края на рунда в общото класиране да се показват, но в процеса на игра да не се виждат. Като искаш да видиш флотата на някой- има шпионски сонди. Така може да се окаже, че някой с двойно по-малко точки от теб има петорно по-голяма флота, ако е скрил основната част от флота- риска си е твой
4. На (и)-тата да им се редуцира ресурса и като станат (и) мините им да не произвеждат "продукция".
5. От 0 до 100 бойни точки да може да атакува всеки, ако няма ограчение за горна граница. Над 100 бойни точки важи правилото за коефициента за атака.
(Нищо, че на мен най-много ми допада варианта за някоя ретро вселена- мечтий
Предложението ми е:
2. Коефициентите за атака както и сега да си останат, но да са пак по бойните точки, а не по ресурсните.
Всеки си преценя от кой момент на сетне да почне да води битки- дали още като извади първия скаут и да литва, или да се развива 2 месеца и като стане на 1кк ресурсни точки с една битка да спечели 200к бойни точки. (Тук трябва да се помисли дали коефициента за горна граница на точките дали да го има- т.е. акаунт с 1кк ресурсни точки и 0 бойни да може атакува акаунт с 1кк бойни точки, без значение на ресурсните точки на последния.)
3. Реурсните точки въобще да не се виждат в класирането- ако се налага, на края на рунда в общото класиране да се показват, но в процеса на игра да не се виждат. Като искаш да видиш флотата на някой- има шпионски сонди. Така може да се окаже, че някой с двойно по-малко точки от теб има петорно по-голяма флота, ако е скрил основната част от флота- риска си е твой
4. На (и)-тата да им се редуцира ресурса и като станат (и) мините им да не произвеждат "продукция".
5. От 0 до 100 бойни точки да може да атакува всеки, ако няма ограчение за горна граница. Над 100 бойни точки важи правилото за коефициента за атака.
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
ограничаването на транспорта е удар най-вече върху конфата....която и без тва е жив зян....
така че според мен не трябва да има граници... а това че някой играе на скорости и събира
рециклажи и (и)-та-не виждам нищо лошо...все пак си е начин на стратегия...
така че според мен не трябва да има граници... а това че някой играе на скорости и събира
рециклажи и (и)-та-не виждам нищо лошо...все пак си е начин на стратегия...
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Я ми кажи как пексос на 200к бойни точки ще удари ламер на 20 бойни точки при положение, че коефициентите за атака важат? "Пексос" или който и да е друг летец ако е на 200к бойни точки ще може да атакува флийтър над 100к бойни точки. Извинявам се много, ама такъв над 100к бойни точки няма да бъде ламерче, което от 2 месеца играе на бф и още никой не му е обяснил как се прави сейвMo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 3 2009, 16:04) Значи да разбирам по твоите предложение да няма класация по ресурсни а само по бойни ,мале мале тогава дупе да им е яко на новобранците от тука си представям как пехос седи по 24 часа пред компа И търка доволно ръцете в очакване поредното новобранче да мине 100 ресурсни точки . след това новобранчето ще му се блокира съобщенията атаки ,. и после искаме играчи да има е тая няма да стане . ами то тогава защо са тези мини по добре да ги няма или да со до 21 ниво и да махнем рециклаторите или да има по 2 на акунт за астероиди /по нагоре посочих / за мен това е най тъпата идея за бойните точки , играел съм със малко точки тогава направих до края на рунда 300к бойни , като си направите сметка че лежах в болницата 2 месеца а през другото време тогава все във мод стоях , върнете старите правила ирата ще погресира.
Моя дядо бог да го прости, имаше една приказка .
Едно лайно и колкото повече го бъркаш ,толкова повече мирише
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Класация 2 ресурсни=1 точка в класацията 1 бойна=1 точка в класацията.
Транспорт разрешен след 10 к точки
Обвързване на флотата с добива от мините:колкото повече флота имаш толкова по малко ти копаят мините-тук може да се направи флотата да ти е на нива примерно 1 ниво -максимум 500 единици флота и 5% намалявне на добива -2 ниво-1500 единици флота и 7% намаляване н добива и така нататъка.И за да се предотврати пълното копаене преди да изкарш какъв да е кораб: мина над 10-о ниво да не може да се вдига без 1 ниво флоти.По това предложение може още да се поработи ,така че съм отворен за идеи.
Транспорт разрешен след 10 к точки
Обвързване на флотата с добива от мините:колкото повече флота имаш толкова по малко ти копаят мините-тук може да се направи флотата да ти е на нива примерно 1 ниво -максимум 500 единици флота и 5% намалявне на добива -2 ниво-1500 единици флота и 7% намаляване н добива и така нататъка.И за да се предотврати пълното копаене преди да изкарш какъв да е кораб: мина над 10-о ниво да не може да се вдига без 1 ниво флоти.По това предложение може още да се поработи ,така че съм отворен за идеи.
Последна промяна от EvilForce на вт фев 03, 2009 4:03 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
То са е видяло че старите правила няма да дойдат на власт затова ето и моите предложения .
1.мини до 25лв добива омножено х2 все пак говорим за СПЕЕД ВСЕЛЕНА искате бой само така ще се млатите както за световно
2.класацията да е както в момента в 1-ва
3.транспорта разрешен само за играчи от съюза дйте да вкараме и съюзите в деиствие
4.при сабаране на планета да се изчисляват загубите и да се пада със точките да няма кухи точки
5. при сабаране на планета флотата който лети към тази планета да се стацва при най блиската в този случай
1.мини до 25лв добива омножено х2 все пак говорим за СПЕЕД ВСЕЛЕНА искате бой само така ще се млатите както за световно
2.класацията да е както в момента в 1-ва
3.транспорта разрешен само за играчи от съюза дйте да вкараме и съюзите в деиствие
4.при сабаране на планета да се изчисляват загубите и да се пада със точките да няма кухи точки
5. при сабаране на планета флотата който лети към тази планета да се стацва при най блиската в този случай
Последна промяна от Mo`Money на вт фев 03, 2009 4:10 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
По-добре питай какво ще прави народа, дето играе на защитиMo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Feb 3 2009, 16:57) Е разбирам ти замисъла , само ми кажи защо по бойни да е класацията а ресурсната стратегия къде отива играчи който се развиват са скорости и мини кво правят тогава
А тези, дето имат 1кк ресурсни точки по някое време поне 300-400к от тези точки става на флота. И ако няма горна граница в точките за атаките с 1 битка могат да си докарат 200к бойни точки
Тези предложения ми харесват. Мога да добавя само:crom написа:QUOTE (crom @ Feb 3 2009, 15:49) За транспорт, за раси, за всички нововъведения![]()
(Нищо, че на мен най-много ми допада варианта за някоя ретро вселена- мечтий![]()
Предложението ми е:
3. Реурсните точки въобще да не се виждат в класирането- ако се налага, на края на рунда в общото класиране да се показват, но в процеса на игра да не се виждат. Като искаш да видиш флотата на някой- има шпионски сонди. Така може да се окаже, че някой с двойно по-малко точки от теб има петорно по-голяма флота, ако е скрил основната част от флота- риска си е твой![]()
1. Мините да са до 20-21 ниво с удвоен добив. (незнам до кое са в момента)
2. Без ЗНС в корабостроителницата за да зависи всичко от играчите а не от късмета.
1. добив х2
2. корабостроителница х4
3. 6 планети със мини 21 макс ниво +2 без мини
4. без корабна борса
5. Газ се продава но курса е пипнат лекинко.
6. Класация 1:1 ресурсни:бойни
7. без банка
8. транспорт над 100к ресурсни *
9. коефициент на атака по ресурсни точки, но постоянен х2
*Срока на рециклаж прибран без възможност за транспорт да се увеличи на 14 дни. След това ако не е върнат двата акунта си понасят последствията.
2. корабостроителница х4
3. 6 планети със мини 21 макс ниво +2 без мини
4. без корабна борса
5. Газ се продава но курса е пипнат лекинко.
6. Класация 1:1 ресурсни:бойни
7. без банка
8. транспорт над 100к ресурсни *
9. коефициент на атака по ресурсни точки, но постоянен х2
*Срока на рециклаж прибран без възможност за транспорт да се увеличи на 14 дни. След това ако не е върнат двата акунта си понасят последствията.