Предложение за промени Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna

Мнение от charovna »

Ще ми се да дам друга насока на всички шантави настроения в последните дни, тоест те да бъдат конструктивни, а не деструктивни. Моля помислете за промени, които да не са трудно постижими, но да водят до подобряване и съживяване на отборната игра, да ограничават тежестта и въобще съществуването на т. нар. "финални битки". Не е казано, че трябва да измисляме топлата вода. Предложенията могат да включват и връщане на някои стари правила, да са за лека промяна на съществуващи до сега и т. н. Ще се радвам, ако наистина видя тук повече играчи и то не само такива от "Топ -а".
Само искам да имате пред вид едно нещо: Като пишете, част от това което сте надраскали може и да се осъществи. :) Помислете до какво би довело вашето желание, какви ще са последствията от него.

Едит: 66 гост(и), 19 регистриран(и), 0 скрит(и)
Искам ей тия 66 човека да вземат да драснат по нещичко. Пишете да ви чуем/четем бе, хора :)
Последна промяна от charovna на ср апр 01, 2009 2:33 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

предлагам да се върне атаката със сонди ако не друго поне за сейв.Ида може познат да литва преди да е излязло полето за рециклиране,и след това в срок да го върне на човека който го е помолил,но само от страна на защитник или нападател ако е :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Понеже ми заключи моята тема , ще го напиша и в твоята-да се разреши сийтинга официално
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Feb 2 2009, 18:37) Не искам да изпадам в спорове и да разводнявам темата, но истината е, че доста от промените, които се въвеждат от 4-5 рунда насам са плод на ваши желания. Лошото, е че трудно се предвиждат всички последствия от тях. За това е и молбата ми, преди да пишете- мислете ;)
добре де, ми нали за това имаше тестова ... не че нещо, ама защо вече я няма ???

Колкото до предложенията, мисля че коефициент на атака по статистически би могъл да ви оправи мнооооого от проблемите. Хем никой няма да смеее да остане на малко точки и да ви млати мъниците, хем ще си събират рециклажите хората, по тоя случай. И малко по - малко мисля, че ще се наливат така.

Колкото до финалните битки, докато БТ участват в класацията битките с цел наливане не можете да ги предодвратите. А до БТ, най - накрая вкарайте правилото БТ се печелят, ама и БТ се губят и вкарайте ги г/д с еднаква сила спрямо ресурсните.

Със сигурност ще се сетя за още, ама по - натам.

П.П. мдаммм сетих се ;)
Тоя транспорт трябва да е разрешен в началото,само в съюза, а после да се забрани. Все пак в началото е по - трудно. Предполага се, че нататък ще си си правил и рецки, ако ще летиш. Говоря за бая голям коефициент да трябва, за да се забрани.
Последна промяна от VaCaTa на пон фев 02, 2009 5:53 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Махнете расите и вербуването.
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

1.Админ- dios
2.Точки-на базата само на ресурсните
3.Без каскадно строене на планети
4.Без ограничение в транспортирането
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на пон фев 02, 2009 7:47 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Feb 2 2009, 20:42) 1.Админ- dios
На диос май много ще му стане :) с 2 стада говеца да се занимава :)
+ промени в шпионажа, да не е толкова относително както е сега, а да е малко по-постоянна величина (лично мнение: не е нормално хора с няколко нива под моето да трябва да им пращам 2-ри шпионаж да видя инфо, не е нормално просто)
Бойни точки за слава, но не и за класация, който иска да е в топ-а да намери време да седи и да копа, който няма това време не мисля, че заслужава почитно място! :a055:
Продажба на расови кораби, но не и на знс.

ПП. Засега толкова, след малко топлотехника може да измисля още нещо :c022:
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
the_predator

Мнение от the_predator »

I_love_my_LaNGa написа:Цитат(I_love_my_LaNGa @ Feb 2 2009, 22:42) 1.Админ- dios

моите искания са същите само дето ще променя номер 2
точките да са на базата на бойни+ресурсни . Обаче Ресурсните и бойните точкид а са 1:1 .
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Абе Пешунко, на тебе не ти ли беше постоянно каос в устата(не че още не е де - всяка тема "каос, та каос") докато той беше администратор? Защо не вземеш веднъж да не си на всяка манджа похлупака.Оди си гледай хотела, че заради тебе сериозни дискусии отиват по дяволите.Като нямаш какво да кажеш - не си отваряй неграмотната гага.

П.П.Като за пръв път съм съгласен с чаровна - добра тема е това....предложенията ми :

1.Преосмисляне на транспорта.
2.Читав администратор
3.Махане на тая буламач - каскадното строене на планети(освен ако не искат всички тертети да са из топа....)
4.Ресурсни:бойни = 3:2 (коефициента не е случаен) в класацията.
5.До 100к - ограничение на бойните точки - ако имаш Х ресурсни точки да не може да имаш повече от 2Х бойни.Между 100к и 350к - след 350к без ограничение.Така ще се ограничат изродените акаунти тип мати155 или Боровин (които на 20к ресурсни правят 2 милиона бойни) и ще се стимулира вдигането на ресурсни точки => по-големи битки.

Засега са това предложенията ми ....
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Каскадно строене на планетите:
Тертет може да има 3 планети до 60к точки
Миоп може да има 3 планети до 50к точки
Конфедерат може да има 3 планети до 40к точки
Нокс може да има 3 планети до 30к точки
след минаване на границата според арасата - общо 5 планети

Тертет може да има 8 планети след 400к
Миоп може да има 8 планети след 370к
Конфедерат може да има 8 планети след 340к
Нокс може да има 8 планети след 300к.

P.S.: До 50к коефициент без право на използване на борсата.
Последна промяна от RoYaL на пон фев 02, 2009 10:02 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”