Тук си прав, но мисля, че е повече от месец и половина, но няма значение. В началото наистина си седях на 99 след което започнах да дигам по малко. Не бях се замислил за това.VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Feb 1 2009, 09:09) Принципно ... Акаунт на 4к, макс 4.5к /та да има и реци/ ще те изяде. Това, че 2ра замря .. или по-точно, че останаха само по-големи акаунти е друг въпрос. В началото на рунда ако стоиш на толкова, просто не знам за колко минути след като оффнеш ще литнат по теб. И не са 5 месеца, защото след като аз взех акаунта на Весо, а то беше по средата на рунда, ти беше 99 точки. А когато започнах с модовете, ти започна да играеш. Т.е. не повече от месец и половина.
Рекорд във Вселена 2 :)
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
По принцип не е добре за играта да не прави някой сейв и да няма кой да го удари независимо на какви точки
евала Димас железарка си
А този защитник дето си пише координатите тука толкова ли няма кой да го изнесе?Накъде отива тая вселена - срамота 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
-
impresbild
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 23, 2008 8:19 am
- Контакти:
И аз незнам ,може би съм единствения защитник над 200к в тая вселена,при това без сейв, (а няма и смисъл при защита)на който да са налетяли,всичко е до тактика,все пак това е стратегическа играthuglife написа:QUOTE (thuglife @ Feb 1 2009, 16:14) По принцип не е добре за играта да не прави някой сейв и да няма кой да го удари независимо на какви точкиевала Димас железарка си
А този защитник дето си пише координатите тука толкова ли няма кой да го изнесе?Накъде отива тая вселена - срамота
![]()
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Всяка защита може да се бутне
за справка - имаше един друг защитник с хилядите плазми и гауси и не му се вярваше даже като го прибих 
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Е... да, разбира се. 2,5к точки на последните дни преди рунда... и да разправяш, че бил "рекорд за Вселена 2"... те т'ва е стратегия!dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Feb 1 2009, 05:01) Не знам какво има да се превиваш от смях, но ако не си забелязал има различни стратегии на игра и никъде не е казано, че в началото трябва да се развиват мини, скорости и проучвания до определен брой к точки след което да се почва бойния флот.
До колкото разбирам, ти към въпросния си "рекорд" броиш и месеците, в които си бил на 99 точки. Прочети правилата. Да приемем, че Ван е преувеличил с този месец и половина... да ги закръглим на два. Че то само аз ти бия рекорда с рунд 3 вселена 2, когато в топ 20 не правих сейвън над половината рунд (последният рунд, в който играх на флота). Е, питай който искаш от тогавашния HellWings. Честитка. Продължавай да тренираш! Тоя път опитай на защита на 100 точки да седиш, може и да изкараш рекорд от 6 месеца. За вселена с двоен добив, дори с мини 0/0/0 да си седял, не е никак похвален резултатът ти за уж 5 МЕСЕЦА... май не схвана иронията по-рано. Ама това наистина не е забавно... просто е прекалено малко, дори за фукня
Последна промяна от LoaD на нед фев 01, 2009 11:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
impresbild
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 23, 2008 8:19 am
- Контакти:
- chriswitchhunter
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 07, 2007 7:35 pm
- Контакти:
Айде сега пък ламя....Ами тебе докато не те наказаха как играеше?Пък и целият ви съюз(Рибарите)?MaTaDoR написа:QUOTE (MaTaDoR @ Feb 1 2009, 12:15) Само да кажа че тоя xkp е пълна ламя кво има 10К точки и 250 ли там колко бяха БТ нали като мине 350К общи и всички ще го потрошат,и тва да играеш само на БТ е мн тъпо при положение че на 10К точки мн хора не правят сейвън...
We walk this earth
With fire in our hands
Eye for an eye
We are nemeses
With fire in our hands
Eye for an eye
We are nemeses