Рекорд във Вселена 2 :)

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

impresbild написа:Цитат(impresbild @ Jan 30 2009, 22:42) Аз държа над 1500 кръста ама никой не ще да ги отнесе,така че ако ти се чупят кръстове поразтърси се в 2 ра :) )
Аре кажи точни координати на които ти е флота сега и не я дигай,тогава и забележи само колко човека ще те налазят.То и аз мога да кажа,че държа 1 звезда и никой не я бара ......
П.П. ако си в мод начи може и да си прав :)
Последна промяна от MaTaDoR на съб яну 31, 2009 9:11 am, променено общо 1 път.
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
impresbild
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 23, 2008 8:19 am
Контакти:

Мнение от impresbild »

MaTaDoR написа:QUOTE (MaTaDoR @ Jan 31 2009, 08:06) Аре кажи точни координати на които ти е флота сега и не я дигай,тогава и забележи само колко човека ще те налазят.То и аз мога да кажа,че държа 1 звезда и никой не я бара ......
П.П. ако си в мод начи може и да си прав :)
Координатире съм ги написъл по-горе,ама кой да чете,специално за тебе 2:488:7
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

ЦитатВсе пак се движа около 2.0/2,5к точки.[/quote]

Чета аз 20 реда, съчувствам на автора, викам си - има смисъл в темата, добре... и накрая като стигнах до това изречение, взех да се превивам от смях в леглото. :lol: Да не си имал предвид 2.0/2.5М, не "к" точки?! Баси гаврата... въпреки че си го написал сякаш сам си вярваш. Значи по-горе като упомена, че си влизал рядко, колкото да пуснеш скаути, си искал да кажеш, че влизаш веднъж на месец, за да пуснеш скауТ, не скаутИ? Баси... :lol:

A я ако си нахакан, иди стой във Вселена 1 на 2,5к точки, а... цял рунд ще те пукат "боици" разни :P .
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Тази тема обаче много ми харесва :winter:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
dimas
Редник (Private)
Регистриран: пон дек 03, 2007 12:36 pm
Контакти:

Мнение от dimas »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 31 2009, 10:37) Чета аз 20 реда, съчувствам на автора, викам си - има смисъл в темата, добре... и накрая като стигнах до това изречение, взех да се превивам от смях в леглото. :lol: Да не си имал предвид 2.0/2.5М, не "к" точки?! Баси гаврата... въпреки че си го написал сякаш сам си вярваш. Значи по-горе като упомена, че си влизал рядко, колкото да пуснеш скаути, си искал да кажеш, че влизаш веднъж на месец, за да пуснеш скауТ, не скаутИ? Баси... :lol:

A я ако си нахакан, иди стой във Вселена 1 на 2,5к точки, а... цял рунд ще те пукат "боици" разни :P .
Не знам какво има да се превиваш от смях, но ако не си забелязал има различни стратегии на игра и никъде не е казано, че в началото трябва да се развиват мини, скорости и проучвания до определен брой к точки след което да се почва бойния флот. Играта е отоврена към всякакви варианти на игра и това и е предимството. В случая мога да дам за пример "xkp" от Nemesis, който е на 10к , но е на 23-то място в класацията. Е и на него ли ще му се изсмееш на ресурсните точки.? Отделно на тези 2,5 к като умножиш по коеф. за атака 2.5 и се получава това, че мога да бъда атакван и от играчи над 6к, но засега това не се е случилвало. Изобщо не съм имал за цел да доказвам нещо, просто съм го констатирал и съм го споделил в темата.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Принципно ... Акаунт на 4к, макс 4.5к /та да има и реци/ ще те изяде. Това, че 2ра замря .. или по-точно, че останаха само по-големи акаунти е друг въпрос. В началото на рунда ако стоиш на толкова, просто не знам за колко минути след като оффнеш ще литнат по теб. И не са 5 месеца, защото след като аз взех акаунта на Весо, а то беше по средата на рунда, ти беше 99 точки. А когато започнах с модовете, ти започна да играеш. Т.е. не повече от месец и половина.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

impresbild написа:Цитат(impresbild @ Jan 31 2009, 09:31) Координатире съм ги написъл по-горе,ама кой да чете,специално за тебе 2:488:7
Писал съм на "които ти е флота СЕГА" щото може да си го дигнал , и ае не го дигай тогава се някои ще те мине :)
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

dimas-empire написа:Цитат(dimas-empire @ Feb 1 2009, 03:01) Не знам какво има да се превиваш от смях, но ако не си забелязал има различни стратегии на игра и никъде не е казано, че в началото трябва да се развиват мини, скорости и проучвания до определен брой к точки след което да се почва бойния флот. Играта е отоврена към всякакви варианти на игра и това и е предимството. В случая мога да дам за пример "xkp" от Nemesis, който е на 10к , но е на 23-то място в класацията. Е и на него ли ще му се изсмееш на ресурсните точки.? Отделно на тези 2,5 к като умножиш по коеф. за атака 2.5 и се получава това, че мога да бъда атакван и от играчи над 6к, но засега това не се е случилвало. Изобщо не съм имал за цел да доказвам нещо, просто съм го констатирал и съм го споделил в темата.
Само да кажа че тоя xkp е пълна ламя кво има 10К точки и 250 ли там колко бяха БТ нали като мине 350К общи и всички ще го потрошат,и тва да играеш само на БТ е мн тъпо при положение че на 10К точки мн хора не правят сейвън...

П.П. Извинявам се за втория пост :c022:
Последна промяна от MaTaDoR на нед фев 01, 2009 11:20 am, променено общо 1 път.
impresbild
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 23, 2008 8:19 am
Контакти:

Мнение от impresbild »

MaTaDoR написа:QUOTE (MaTaDoR @ Feb 1 2009, 11:11) Писал съм на "които ти е флота СЕГА" щото може да си го дигнал , и ае не го дигай тогава се някои ще те мине :)
Ако не беше наказан щеше да видиш че продължава да си стои на 2:488:7 от началото на рунда,защото защита не лети :crazy_pilot: :lol:
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

impresbild написа:Цитат(impresbild @ Feb 1 2009, 10:17) Ако не беше наказан щеше да видиш че продължава да си стои на 2:488:7 от началото на рунда,защото защита не лети :crazy_pilot: :lol:
то ако не бях и наказан щях да те изнеса де, и знам че защита не лети ако с тва се опита да бъдеш забавен...
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”