Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Здравейте, имам акаунт в трета на 24 к точки , имам желание да приключа рунда с 1 битка Желаещите да се набием до 30 к точки да пишат все пак да има някакъф интерес битката не да се нацеля безцелно и това да е... рециклажата си остава за противника да си върни загубените кораби а бойните точки са си бонус че ме е нападнал. чакам желаещи да пишат.
audia4 написа:Цитат(audia4 @ Jan 27 2009, 00:42) Здравейте, имам акаунт в трета на 24 к точки , имам желание да приключа рунда с 1 битка Желаещите да се набием до 30 к точки да пишат все пак да има някакъф интерес битката не да се нацеля безцелно и това да е... рециклажата си остава за противника да си върни загубените кораби а бойните точки са си бонус че ме е нападнал. чакам желаещи да пишат.
джасни се в 3 20 таман няма да знаеш какво удряш
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
audia4 написа:Цитат(audia4 @ Jan 27 2009, 00:42) Здравейте, имам акаунт в трета на 24 к точки , имам желание да приключа рунда с 1 битка Желаещите да се набием до 30 к точки да пишат все пак да има някакъф интерес битката не да се нацеля безцелно и това да е... рециклажата си остава за противника да си върни загубените кораби а бойните точки са си бонус че ме е нападнал. чакам желаещи да пишат.
На 25k съм, ако желаеш, пиши да спра мода и да се треснем, че е скука и половина .
Последна промяна от LoaD на вт яну 27, 2009 2:29 am, променено общо 1 път.