До Амбър-овци

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Petar
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 10:34 pm
Контакти:

Мнение от Petar »

Жалко е когато толкова добри играчи се изтриват ...Играта губи само от това.Слухове разни дано някой да разкрие мистерията...Дано да се засечем пак да играем.

успех. :crazy_pilot:
Кокал не е уместно много да се базикаш ...
Последна промяна от Petar на съб яну 31, 2009 5:39 pm, променено общо 1 път.

A.C.A.B.

[url=http://bulfleet.com/?recruit=428938][/url]
goliat
Редник (Private)
Регистриран: съб май 10, 2008 9:42 am
Контакти:

Мнение от goliat »

K_O_K_A_L_A написа:Цитат(K_O_K_A_L_A @ Jan 31 2009, 18:16) Абе не разбрахте ли за какво си изтриха истината е , че ги достраша , че ще ги бия целия съюз и решиха да отстъпят :P
не се бъзикай ей има причина но кажете каква е!имаше някакво наказание на някой до изясняване,но май не беше публикувано това изясняване.това ли е причината!
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Хората не са доволни от администрацията просто това е проблема макар , че аз не виждам защо ... Както повечето от тях пишат в много от темите в този форум при регистрацията си са маркирали , че са съгласни с условията и правилата на играта доколкото аз знам и от моята гледна точка правилата не са били нарушени това разбира се е лично мнение :p140:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

K_O_K_A_L_A написа:Цитат(K_O_K_A_L_A @ Jan 31 2009, 18:54) Хората не са доволни от администрацията просто това е проблема макар , че аз не виждам защо ... Както повечето от тях пишат в много от темите в този форум при регистрацията си са маркирали , че са съгласни с условията и правилата на играта доколкото аз знам и от моята гледна точка правилата не са били нарушени това разбира се е лично мнение :p140:
Защото е ................................................................................
.................................
.
Ма то и тия ритуални изтривания на все доказали се хора, пък и от самият екип показват отношението към него :c022:

CORWIN: Калине, мисля че бях точен и ясен...... и си мисля че ме разбра!
Последна промяна от monty на нед фев 01, 2009 12:13 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

................................................................................
................................................................................

който чел . чел

значи, когато спамя - не може .... когато говоря сериозно - пак не може ... Е? И ти като Скорпа ли ще ми следиш всяко мнение и ще го редактираш?

НЕ МИ ЕДИТВАЙ ПОСТОВЕТЕ, АКО ИМАШ НЕЩО ДА КАЗВАШ - СИ ГО КАЖИ

CORWIN: не мисли.... помага.... а и ние сме доста по-прозаични ;)
Последна промяна от Nicoll на нед фев 01, 2009 6:47 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
goliat
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от goliat »

пак ли има някакви задкулисни истории или аз съм бил в албания.все ми се струва,че някой кат не може да е номер едно и почва да мрънка и да се трият цели съюзи и да се развалят рундове.стига вече тоя сценарий сме го играли вече!стига с тая конспирация,играйте си играта!
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

monty написа:QUOTE (monty @ Jan 31 2009, 19:00) Защото е крайно време някой да разбере, че не е хванал Господ за шлифера , да си земе парцалките и да си каже - "Не ставам !" и да се махне - ако това, което става за 2-ри рунд подред не му го показва по явен начин - или е много тъп, или много самовлюбен - и двете не говорят добре за него .
Ма то и тия ритуални изтривания на все доказали се хора, пък и от самият екип показват отношението към него :c022:
Монти заслужи си :a055:
Nicoll написа:QUOTE (Nicoll @ Jan 31 2009, 19:22) не че нещо, но най - вероятно отговорът ще бъде - "защото така сме решили ... " ... не мисля, че някой ще има смелостта да каже истината ... което е и жалкото :p140: ... винаги съм мислила, че истината трябва да се казва с истинските си имена ... но, както и друг път съм казвала - проблемът е мой, че мисля ...
Никол , не мисля , че трябва да разбираш квото станало станало , ако преценим ще напишем не мислиш ли или всичките искате сеир , само мога да кажа , че ако Ривъра или който избира "Определени хора " от екипа , играта няма да я бъде...

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
goliat
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от goliat »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Jan 31 2009, 19:45) Монти заслужи си :a055:

Никол , не мисля , че трябва да разбираш квото станало станало , ако преценим ще напишем не мислиш ли или всичките искате сеир , само мога да кажа , че ако Ривъра или който избира "Определени хора " от екипа , играта няма да я бъде...
ти пък кой беше та решаваш кой какво да знае!айде у лево,почвате да дразните вече!
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Jan 31 2009, 19:45) Никол , не мисля , че трябва да разбираш квото станало станало , ако преценим ще напишем не мислиш ли или всичките искате сеир , само мога да кажа , че ако Ривъра или който избира "Определени хора " от екипа , играта няма да я бъде...
Мило страшно човече ;) , аз знам едно - ............................................. когато от двама души има три мнения какво очакваш? единомислие? мнем ... ................................................................................
....

CORWIN: това мение е с наложена цензура от мен!
Последна промяна от Nicoll на нед фев 01, 2009 6:28 am, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

goliat написа:QUOTE (goliat @ Jan 31 2009, 19:57) ти пък кой беше та решаваш кой какво да знае!айде у лево,почвате да дразните вече!
Комплекасрче гледай си тебе , на мен не пиши ок?
Nicoll написа:QUOTE (Nicoll @ Jan 31 2009, 20:00) Мило страшно човече ;) , аз знам едно - няма екип, няма кой да Админства ... и не мисля, че някой ще се трогне от такъв вид протест ... когато от двама души има три мнения какво очакваш? единомислие? мнем ...
Това не е протест , протестите са пред народното събрание .Играйте си където играете или си спамете , форумци.
Приятна вечер на всички и приятна игра от мен !

EDIT : По темата повече няма да пиша!
Последна промяна от TeRrOrIsT на съб яну 31, 2009 7:28 pm, променено общо 1 път.

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”