Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Нямам нищо против прогреса! Нито съм против хората от другите градове на България, но това е прекалено Гара на влака на разстояние 400 метра от другата. Иде реч за кв. Гевгелийски и гара Захарна фабрика. Прочетете статията и ще разберете подробности http://www.gradski.bg/show.php?storyid= ... addcomment
Моля подкрепете нас живущите до тази ужасна простотия!
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
ама тия са абсолютни дебили ... продали Гара Захарна Фабрика барабар с завода, за да правят МОЛ. Сега искат на 10метра буквално, от блоковете, да правят нова гара. Това е на средата на парк, както и на детски площадки. От всички най - неудобни места, най - неудобното са избрали за гара ... просто са уникални ... пълнене на гушите и яко непукизъм за обикновенните хора. Преди на Захарна фабрика, колкото и да няма транспорт, минаваха някакви рейсове покрай нея, а сега трябва ад се ходи близо КМ, за да се хване същия рейс или метро, което е фулл в пиковите часове.
Тия горе как ги мислят тия работи не знам...
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
duinox написа:QUOTE (duinox @ Jan 29 2009, 19:01) ей ама ти в гевгилийския ли живееш ?
Мда в Гевгелийски живея Що да не би и ти също? Аз съм си родена в Гевгелийски
Голяма малоумщина е тая гара. обясненията са, че щяло да бъде спирка само, ама това да не е трамвай бре
Искали видите ли топла връзка с метрото, е да де ама то това метро е на половин километър от влаковата линия, как ще правят тая топла връзка Нямам думи за българската простотия.
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
Е то мотрисите Дезиро са си един вид трамваи, донякъде. Само дето се движат по ЖП линията и са по-дълги.
За топлата връзка - със тунел ще да е, по възможност ще го направят с туристическа обиколка да минава и през мазите на околните сгради
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Сабре, не само през мазите на хората, сичко ще замине, целата махла от ромски събратя ще цъфне тука тамън под прозорците на блока, пазарче, гащи, чорапи и каквот се сетиш там, кебабчета, шкембе чорба и други екстри..... Нямам думи, а децата къде ще играят, няма да смея да си пусна децата на вън както до сега, щото докато се усети някой и детето на влака и айде у Солун, ще му видиш очите после , ама друг път....