па не е баш сигурно, че не можеdim4o написа:Цитат(dim4o @ Jan 30 2009, 19:57) е ай банни го де :D
До къде стигна Българското образование?
-
skorpionbg
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Във форумО си най-големия,виж в реалния живот,някои работи са малко по-трудни,от това да напишеш 2 безсмислени реда...dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jan 30 2009, 19:28) ... Не ви разбирам бият ви правят на 2 стотинки а вие си траете ...
Що ли мене никой даскал не ме закача ...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Особено, когато те гонят с метални пръти, пияни са на кирка и те псуват, нали?!misterya написа:Цитат(misterya @ Feb 5 2009, 16:05) Даскалите трябва да се уважават... Но някой ден, като порастнете ще го разберете...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
EvilForce
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
- Контакти:
Бутни на даскала 2 бутилки ракия и някой лев и ше ти се реши проблема.Нали знаеш за това което не се купува или отваря с пари как става номера
Аз за моя радост имах свестни даскали никога не съм имал проблеми и винаги мислеха за ученицте.Имаше случай дажа учителка по математика писа висока годишна оценка само и само за да може ученика да го приемат в университет понеже щеше да кандидаства. Е вярно писа му 5-ца вместо 4-ка но така или иначе пича си кандидастваше с география и история които му бяха силни предмети.И такива учители има. А Рояла може и да си го е заслужил доколкото го знам как може да му прещраква понякога...
Аз за моя радост имах свестни даскали никога не съм имал проблеми и винаги мислеха за ученицте.Имаше случай дажа учителка по математика писа висока годишна оценка само и само за да може ученика да го приемат в университет понеже щеше да кандидаства. Е вярно писа му 5-ца вместо 4-ка но така или иначе пича си кандидастваше с география и история които му бяха силни предмети.И такива учители има. А Рояла може и да си го е заслужил доколкото го знам как може да му прещраква понякога...
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
Два дена се чудя да пиша или не,но реших да драсна и аз някой ред(ника не е случаен МЗ).Направо се чудя какви големи специалисти по трудово и наказателно право бродят из форумО.Понеже случайно преподавам и право и явно сам в категорията на описаното по-горе племе,заявявам че вече си скъсах дипломата и ще си направя сепуку от срам!Е толкова простотии изписани вкупом не бях чел отдавна!Жалко,че явно старият гвардеец от форумО учи в търговска гимназия!Аз случайно съм запознат с учебната им програма-ами той горкия трябва да е учил "Право" и "Фирмено право".Обаче явно си имаме поредната куха кратунка с претенции.Ако е учил вместо да списва легенди по форумО,трябва да знае и сам правният механизъм за таквиз ситуации.И те така......
П.С. Коруине амбърски(ако името е взаимствано от "Хрониките на Амбър" де) няма да се сърдя ако ме баннете за "кухата кратунка" - професионална деформация,защото това ми е работата да оценявам МЗ
П.С. Коруине амбърски(ако името е взаимствано от "Хрониките на Амбър" де) няма да се сърдя ако ме баннете за "кухата кратунка" - професионална деформация,защото това ми е работата да оценявам МЗ