[ Black Army ]ka4o_vc_[ALDAN]THE_SHADOW

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ухаааааааааа бойни корабиииии :a080: много много добра битка :bravo:
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
THE_SHADOW
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 31, 2008 6:37 pm
Контакти:

Мнение от THE_SHADOW »

ЦитатШо стана Шадоуче СМЕШНИК ...Цял рунд май не ти се играеше ,оправдавай се пред някой който не те гледа какви ги правиш... Другите дето се изявихте с неадекватни коментари тука няма да ви коментирам ,просто смях ..

БРАВО КАЧО ,отдавна чакам твоя голяма битка a114.gif[/quote]

Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa не те знам какъв си ни явно ти си по - смешния защото аз на ка4о му написаш на личните съобщение браво за битката радвам се че стана добра битка , ама той това не го споменава нито че сам му казал че дунда накрая не ми харесваше беше мн скучен , а той това ПАК не го казва само пише неговите ПЛЮСОВЕ хах няма думи действията говорят само за себе си а ти само чака- някои да ми се нахвърли за да го подкрепиш ако си сам ще се изпуснеш в гащите нямам думи за теб ;) искам да благодаря за прекрасната игра на ВСИЧКИ АЛДАНЦИ РЕСПЕКТ КЪМ ВСИЧКИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ВИ ОВАЖАВАМ МОМЧЕТА \\// :a013: със специялното съдействие на jokeyfirst и the_predator ;)
Последна промяна от THE_SHADOW на пет яну 30, 2009 7:23 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
ferrata
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
Контакти:

Мнение от ferrata »

Много ти е къса паметта явно.А сам не мога ,то кога ли съм можел.. И скоростта с която ми позеленяваше е обртатно пропорционална на коефициентата ти за интелигнетност.В противен случай можеше да направим някоя булфлийста реакция която да предизвика разпиляване на флотата ти в някое поле за рециклиране.Замисли се над това колко месеца стоя на едни и същи точки.Доста си НЕумен ,за разлика от някой от съотборниците ти..

п П . Няма да е лошо да опиташ да разчиташ повече на себе си ,не на съюз.

П п. 2 . И все пак си доста смешен за всички :bravo:
ka4o
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 6:37 am
Контакти:

Мнение от ka4o »

шадоле... да пусна коментара ти.. ако аз съм сложил битката във форума.. а то ти я сложим, първо..

второ.. 1ч след публикуването на битката, бях любезно "усвиркан" от публиката (някои твои аверчета,..) така че как да сложа коментара ти ?! хмм..и немога разбера.. за кво не си признаеш че те издебнах като хората, ами се управдаваш.. да не ти зависи живота от това ?!?!?!?!?!
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
lazarpet
Редник (Private)
Регистриран: чет авг 23, 2007 3:59 pm
Контакти:

Мнение от lazarpet »

Рядко се вижда във форума, потърпевшия да поства битката, но до сега не бях виждал това да се използва като приом да се омаловажи труда /играта/ на нападателя :(
В случая THE_SHADOW избърза да я качи и да се изкаже, за да замаже положението, вместо да си трае и битката да не види форум, защото в този съюз имаме уважение към победените играчи и не постваме битки, за да се хвалим, а битки сме правили - справка класацията ;)
ka4o
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ka4o »

добре казано лазаре, това е така.. пазим битките правени от съюза, накрая ще ви изненадаме ;)
Потребителски аватар
THE_SHADOW
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 31, 2008 6:37 pm
Контакти:

Мнение от THE_SHADOW »

ПРАВИ СТЕ И 2-МАТА ;) НЕМОГА ДА ОТРЕЧА ЧЕ МЕ ИЗДЕБНА , АЗ НЕ КАЗВАМ ПРОТИВНОТО , казвам само че ми умръзна от рунда. Да ти си пичага и цъкаш добре и ме издебна , ЕВАЛА ;) стана яка битка просто, неможех повече да бягам и затва оставих флотата на планетата за да стане яка битка :)

ЦитатМного ти е къса паметта явно.А сам не мога ,то кога ли съм можел.. И скоростта с която ми позеленяваше е обртатно пропорционална на коефициентата ти за интелигнетност.В противен случай можеше да направим някоя булфлийста реакция която да предизвика разпиляване на флотата ти в някое поле за рециклиране.Замисли се над това колко месеца стоя на едни и същи точки.Доста си НЕумен ,за разлика от някой от съотборниците ти..

п П . Няма да е лошо да опиташ да разчиташ повече на себе си ,не на съюз.

П п. 2 . И все пак си доста смешен за всички a036.gif[/quote]

ей ferrata 1-во никога не сам казал в този рунд на заюза ми - ПОМОГНЕТЕ МИ ЕДИН ИСКА ДА МЕ ЗАНУЛЯВА, САМО САМ МОЛИЛ САЮЗА МИ ЗА РЕЦИКЛАЖ И АКО ИМАТ НУЖА ОТ ПОМОЩ ДА ИМ ПОМОГНА , така че като незнаеш какво е станало и как стоян тещата в саюза МИ си затваряи остата защото почвам да се нервирам , и осещам че искаш да ОСКВЕРНИШ АЛДАНЦИ АМА НЯМА ДА УСПЕЕШ ЯСЕН ЛИ САМ, НЕ СИ ПРАВИ ТРУДА ALDAN FOREVER :crazy_pilot:
Последна промяна от THE_SHADOW на пон фев 02, 2009 1:05 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Принципно е Алдан ... Ама ай, щом искаш може и АлФан ... Няма да споря с теб. Поздрави на качо за битката. Добър флот е стъкмил, а и е предоставил добро зрелище. И не си мисли, че ще се хванат на това "оставих се да ме удари ..."
Ако си се оставил, то нямаше да е литнал като си на 9 мин и да те е ударил 30 секунди преди да логнеш. Това си е чиста проба издебване. Казвам го аз, който се познавам с някои от играчите в АЛДАН и се знаем доста добре. Да не говорим, че сме мислили и заедно удари. И не ме карай да търся в скайпа личните, които си пращал на Милен, защото тогава ще станеш за смях .. още повече. И за да не мислиш, че се заяждам - поздрави за флота, добър е, а и като си спомням не беше чак толкова много точки. Ама и откакто съм пуснал мода, не си мръднал с флота ...
Качо, поздрави. Да се надяваме, че тука след сесията пак ще ти побелея да се погоним.
Ферич, не се ядосвай за глупости. И 2та знаем, че АЛДАН-ци са добри играчи, макар да са и малко надути .... Някои от тях.
П.П. Шадоуче .... Принципно Жокея ти спаси кожата :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Браво,хубава битка.Ама правете флоти бе хора от месец и нещо ме няма в играта, а не сте мръднали срамота :a055: Качо незнам какво уважение имаш и към кого но ако не беше Силвето нямаше да си тук днес-помисли по въпроса :c022:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
ka4o
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от ka4o »

а бе аиде стига глупости.. ако толкова сте искали, и сте еиждали че не играя.. да сте ме одарили .. ее.. изодохте ми черния дроП значи .. еи ..
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”