Радио Тотален Спамер
- TZeRbeR
- Редник (Private)
- Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
- Контакти:
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
TAKT (aka Stephan Panev) - Breach (Promo Clip) тупса тупса 
Последна промяна от duinox на ср фев 04, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
-
Crashedd
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
- Контакти:
моита песничка Eminem Mockingbird
Eminem - Mockingbird супер смислена песен
Eminem - Mockingbird супер смислена песен
Последна промяна от Crashedd на ср фев 04, 2009 3:48 pm, променено общо 1 път.
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Playlist StarFM Best Guitar Solos
Не са всички, но поне половината съм ги събрал
Линк към самата класация
Не са всички, но поне половината съм ги събрал
Линк към самата класация
Последна промяна от Porter на пет фев 06, 2009 9:15 am, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Последна промяна от Skullcollector` на пет фев 06, 2009 1:18 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
-
Babameca2001
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср май 02, 2007 7:06 pm
- Контакти: