[ Black Army ]ka4o_vc_[ALDAN]THE_SHADOW

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

oilvk написа:QUOTE (oilvk @ Jan 29 2009, 22:56) Вече уговорките се правят на скайп.щото тука ги хващате.
The_shadow нямаше да се разплямпа,ако беше уговорена... а и за мен лично е по-добре да
вярвам,че не е...а не че блъскам като луд,докато другите се наливат...
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на чет яну 29, 2009 10:04 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
THE_SHADOW
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 31, 2008 6:37 pm
Контакти:

Мнение от THE_SHADOW »

a бе хора аз нямам предвид буквално че сам се оставил видях че ме е 6пионирал и си отидох да си пия биричките и кат се прибрах бях ударен дреме ми на ... няма да псувам ама се дразня аре стига глупсоти умрузнами през 5 минути да гледам дали ме атакуват айде GET OUT ko4o оставих се и тва е точка ! и предаторе оправ си добър рунд стана ;) радвам се че бях в наи якия саюз ;) за мен и диоз знам че ме е дебнел не ми пука аз си признавам че ме е ударил ама си се дадох писна ми да се тормозя , а и трябва да уча за изпити и имам много грижи сега ;) радвам се че се получи добре ;) и I_love_my_LaNGa е прав ;) никога не предавам САЮЗА си или ПРИЯТЕЛИТЕ В БУЛФЛИЙТ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА МИ ОТ САЮЗА ;)
Последна промяна от THE_SHADOW на чет яну 29, 2009 10:08 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
tuz
Редник (Private)
Регистриран: нед яну 04, 2009 7:13 pm
Контакти:

Мнение от tuz »

Ланга - подкрепям те - много си прав за по горе написаното :)

Една голяма част от играчите се качиха с бойни и ресирсни точки като шмикируват :)

[color=#FF0000]Когато фактите говорят и боговете си мълчат.[/color]
[color=#000000]
САМОКОВ[/color]
Потребителски аватар
Mehanika
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:24 pm
Контакти:

Мнение от Mehanika »

браво качо , добре си го намлатил

който не му се занимава да следи дали някой не го дебне , прави като мене , пуска мод и край на манията :)
Последна промяна от Mehanika на чет яну 29, 2009 11:52 pm, променено общо 1 път.
[url=http://cska.bg]яко сайтче[/url]

bpemeto
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 22, 2008 4:21 pm
Контакти:

Мнение от bpemeto »

Какво оспамихте темата Битката е супер!!! Отдавна небяхме виждали такава битка поздравления и на двамата!!! подробностите неса важн........браво ка4ка другите нека завиждат
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Битката е много добра браво :a013: THE_SHADOW достойно защити името на съюза ни :a013: :a055: Честито на печелившите,Качо нарушил си спорузомението м/у съюзите и то беше към теб заради kiki оцеля толкоз време и стигна до тук :P но така е в края на рунда .Още един път поздрави хубави флоти :a055:
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
ka4o
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 6:37 am
Контакти:

Мнение от ka4o »

chaha написа:Цитат(chaha @ Jan 29 2009, 16:38) Битката е много добра браво :a013: THE_SHADOW достойно защити името на съюза ни :a013: :a055: Честито на печелившите,Качо нарушил си спорузомението м/у съюзите и то беше към теб заради kiki оцеля толкоз време и стигна до тук :P но така е в края на рунда .Още един път поздрави хубави флоти :a055:

виж сега, споразомение имаше, ама уговорката беше че ако не се наглежда ще има литвания.. отдавна съм го забелязвал шадоу-а че по 40 мин е офф.. дали ще съм аз или някой друг.. мисля че е все едно и също.. а и имаше 1 ден да премести флотата, тъй като се измъкна предния ден :) летя 74 системи.. не съм колонизирал до него :) айде моля ти се ;)
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
the_predator

Мнение от the_predator »

ka4o написа:Цитат(ka4o @ Jan 30 2009, 11:56) виж сега, споразомение имаше, ама уговорката беше че ако не се наглежда ще има литвания.. отдавна съм го забелязвал шадоу-а че по 40 мин е офф.. дали ще съм аз или някой друг.. мисля че е все едно и също.. а и имаше 1 ден да премести флотата, тъй като се измъкна предния ден :) летя 74 системи.. не съм колонизирал до него :) айде моля ти се ;)

Ако небеше Си да ме спира в началото сиг нямаше да се състои тая битка :) ако знаех че ще стане така накрая нямаше да я слушам :)
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

the_predator написа:QUOTE (the_predator @ Jan 30 2009, 11:23) Ако небеше Си да ме спира в началото сиг нямаше да се състои тая битка :) ако знаех че ще стане така накрая нямаше да я слушам :)
да....познато ми е...като съм малко точки ми се точат,като порасна голям ми стават приятели....
и аз нали съм добра душа....за тва съм на тоя хал ся....няма на кой да литна
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
Потребителски аватар
ferrata
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 04, 2007 9:32 pm
Контакти:

Мнение от ferrata »

Шо стана Шадоуче СМЕШНИК ...Цял рунд май не ти се играеше ,оправдавай се пред някой който не те гледа какви ги правиш... Другите дето се изявихте с неадекватни коментари тука няма да ви коментирам ,просто смях ..

БРАВО КАЧО ,отдавна чакам твоя голяма битка :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”