КРАЯТ на JackDaniels

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

seazar написа:Цитат(seazar @ Jan 29 2009, 22:24) е какво не ти хареса ...толкова сте жалки..за 5-10кк ресурс...хем недоволни хем играйте..немога да ви разбера.аАко си истински мъж ,нямаше да постъпиш по тоя начин,зарад една **бана игра.Квото си искате приказвайте,ама ми падате в очите.Не ме кефи и мене джак особено,ама май той е постъпил най-добре.Който от топа е летял е пълна мишка.Не съм замесена страна и не е моя работа,обаче неможах да се сдържа.Докато разсъждавате както ми каза рояла днес-Важното на Вуте да му е зле..ще ви плюя винаги.
Абе ти не пиеш ли вече по това време :dizzy:
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Драмааа..... :lol: Чудя се ако нищо не пиша дали пък някой няма хептен да вдигне кръвното и да вземе да се спомине :c022: :)

Ей така само, от уважение ще вмъкна ..... в Спийда не сме ли 2-ма админите? Гледам и леля Карб нещо се помъчила да каже..... що не го каза на Хера бре? Не можахте да разберете май, че правилата са за да се спазват! Не можете да разберете, че аз няма да си правя гъргара с играчите. Има правила, добри - лоши ....това е! По тях предимно се ръководи. Всеки се е запознал в началото на рунда ... и се е съгласил с тях. Едно хлапе ви направи за смях, и понеже няма на къде - админа виновен, той ни ощети..... и с какво? с тия 9-10к БТ дето бяха по СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ правила изкарани от Атомик. Или пък с начина, по който Адикшъна пернал Атомик, същия начин, по който на следващата вечер и Краси беше ударен. Къде е разликата? В участниците? Бат'Скорпи вярва на цифри, не на клюки! И ако това е лошия админ....нека да е така :) Някой иска да протестира? Нека си го прави, но за всяко минаване на границата ще си носи последствията :c022:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

колко от НАС са прочели поне веднъж това: от далечната 1948г.

и колко от НАС си дават сметка какво са искали да ни кажат, ЧОВЕЦИТЕ които са ги написали.....

п.п.
няма да имам коментар по темата.... той си е за мен, и не желая да го споделям......

Уважавам мнението на всеки един, независимо дали съм съгласен с него или не.
Когато преценя и ако ми е по възможностите, налагам своето мнение над мнението на опонента си... като за това нося пълната отговорност на деянието си.....
Но това не значи, че не зачитам което и да е друго мнение или убеждение.....

п.п.2
като администратор, ви предупреждавам че всяка лична нападка към друго лице в този форум или към екипа занимаващ с администрирането му, с цел обида ще бъде последван от незабавно и еднакво по сила тежко наказание.... нещо за което лично ще следя, поне докато имам гласуваните си правомощия.

приятна вечер ви желая ;)

апропо при цялот ми уважение към всички ви, ще затворя темата..... поне по моя преценка това е необходимо!
Последна промяна от CORWIN на чет яну 29, 2009 10:13 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”