Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 29 2009, 18:06) Aбе като ти гледам подписа - разбираш от "закачлив" хумор явно, Петре.
T'ва за колониите е вярно, програмиста пак преди да завърши и версия 3, е почнал да празнува предварително. Не е лесна и неговата.
П.П.: Добре, че ви нямам късмета и все още ми се падат по 200 полета на х:х:15 (whew). Не знаех досега, че е такава лотария чак.
Лоад да знаеш завиждам ти
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
другия път като ще колонизираш, дай акаунта за 5 минути да пратя аз полетите за съвсем малка скромна сумичка нанодолари и 24 часа за ситинг, ще си имаш прилично количество "плодовити" земи по планетите...
П.П. продавам късмет, 20 нд / кг ...
Последна промяна от LoaD на пет яну 30, 2009 1:09 am, променено общо 1 път.
LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 30 2009, 03:01) другия път като ще колонизираш, дай акаунта за 5 минути да пратя аз полетите за съвсем малка скромна сумичка нанодолари и 24 часа за ситинг, ще си имаш прилично количество "плодовити" земи по планетите...
П.П. продавам късмет, 20 нд / кг ...
б** ма** толкоз еФтино ли ? а ако искам само да ми кажеш координат ? ( и потенциални каси в района ? )
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
E.. eвтино, ай ся. За българи - толкоз, за чужденци - двойно. Не ги бърка. За координат с потенциални каси? Ако искаш мога да си вдигна мините с още 1 ниво, да влизам още по-рядко в играта и направо да ти давам мойте. Ама излиза скъпичко. По 10 кредита на атака.