Нещо не проумявам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Pexos написа:QUOTE (Pexos @ Jan 28 2009, 17:48) Някой от админите на вселените може да направи тази проверка 100 пъти по - бързо от играч и няма да си прецака ни служебното ацц, ни ресурса. Друг е въпроса колко ефективна би била такъв вид проверка - повечето си имат представа от теория на вероятностите ;)
Доста по- удачно би било да се пита програмисчето как да се промени хелпа и готофо ;) Или направо да се махне инфото ако е някаква свъх тайна ;)
Те админите са едни безделници - само пиене и жени са им в главите, за това няма да имат време да тестват...
Трябва си зомби с 15-20 часа време за игра и с доста свободни полети. Да се оабди на някой админ, нужните ресурси/колонизатори ще му бъдат дадени, въпроса е да изтрае полетите по различни координати...
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

И да има 1 планета от възможни 5 или нещо подобно :) Това е толкова често срещано...
Все си мисля че на админ с 1000 проучвания и 400К точки /респективно 8 планети за 1ва например или спеед/ 7те полета в системата няма да са повече от 20 мин. Т.е. 7 теста за 20 мин.
Играч със прилични скорости няма да има право на колонии, а такъв със право на колонии пък ще е бавен. И както казах за да може да се направи що годе някакъв извод трябва да да има поне по 20-30 реста за всяка позиция. Което ни админ ни зомби ще издържи да направи.
При положение, че има някой който знае е смешно да се тества по този начин. А ако този ,който знае, не иска да каже, хелпа може да се единтне на от "80 до 250 полета независимо от позицията" и тайната ще е опазена.
Потребителски аватар
TeRrOrIsT
Редник (Private)
Регистриран: нед апр 06, 2008 8:28 pm
Контакти:

Мнение от TeRrOrIsT »

Във втора планетите ми са :
х:ххх:2 - 188 полета :lol:
х:ххх:14 - 204
х:ххх:15 - 136
х:ххх:14 - 125 - главна
х:ххх:1 - 132

Та кой казваше , че имало няква връзка , Чаровна май :P
Никаква логика няма , някой ако ми я каже и я разгадае , спокойно може да вземи Нобелова награда :lol: , то какво ли има логика в играта , освен смс-сите за собственика :lol:

Оправено , да де но ми се струва , че по скоро е на принципа на рулетката , предния рунд имах 88 полета на 15 поле :P
Последна промяна от TeRrOrIsT на чет яну 29, 2009 11:03 am, променено общо 1 път.

[url=http://vbox7.com/play:a9afe05d][color=#FF8C00]jadai/addictioN[/color][/url] <=== [color=#FFA500]ЦЪК[/color]
charovna

Мнение от charovna »

TeRrOrIsT написа:Цитат(TeRrOrIsT @ Jan 29 2009, 11:39) Във втора планетите ми са :
х:ххх:2 - 188 полета :lol:
х:ххх:14 - 204
х:ххх:15 - 136
х:ххх:14 - 125 - главна
х:ххх: - 132

Та кой казваше , че имало няква връзка , Чаровна май :P
Никаква логика няма , някой ако ми я каже и я разгадае , спокойно може да вземи Нобелова награда :lol: , то какво ли има логика в играта , освен смс-сите за собственика :lol:
Хммм, според хелпа, първата не отговаря, на това което пише, 2, 3 и 4 отговарят, а петата- само ти си знаеш ;)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 29 2009, 11:52) Хммм, според хелпа, първата не отговаря, на това което пише, 2, 3 и 4 отговарят, а петата- само ти си знаеш ;)

Трябва практика да се има а не знание ;)
Последна промяна от Mo`Money на чет яну 29, 2009 12:50 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
charovna

Мнение от charovna »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 29 2009, 12:48) Трябва практика да се има а не знание ;)
Амче практиката нали се опира на знанието, бре Петъре!? Или май беше обратното :p140:
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 29 2009, 15:55) Амче практиката нали се опира на знанието, бре Петъре!? Или май беше обратното :p140:

Най се дразня когато някой не ми пишат правилно името , вместо това по добре ще е да ми пише името на акаунта ,от колкото името със правописна грешка .

Мисълта ми е друга ,макар че за теб всичко е заяждане ще го обясня по просто . по някой път практиката помага в такива случай, отколкото четенето
сега разбра ли?. Един безплатен съвет от мен. Когато прочетеш хелпа после вземи изиграе един рунд докрая ,На която и да е вселена

EDIT:И молете спри да спамиш във темата ми ,че започнаха много хора да ти де смеят. И ТОВА НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ А МОЛЕНЕ ЗА УСЛУГА :p140
Последна промяна от Mo`Money на чет яну 29, 2009 4:13 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
charovna

Мнение от charovna »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 29 2009, 16:09) Най се дразня когато някой не ми пишат правилно името , вместо това по добре ще е да ми пише името на акаунта ,от колкото името със правописна грешка .

Мисълта ми е друга ,макар че за теб всичко е заяждане ще го обясня по просто . по някой път практиката помага в такива случай, отколкото четенето
сега разбра ли?. Един безплатен съвет от мен. Когато прочетеш хелпа после вземи изиграе един рунд докрая ,На която и да е вселена

EDIT:И молете спри да спамиш във темата ми ,че започнаха много хора да ти де смеят. И ТОВА НЕ Е ЗАЯЖДАНЕ А МОЛЕНЕ ЗА УСЛУГА :p140
Петъре, вземи прояви леко чувство за хумор, човече, не се впрягай толкова много. Също така, не ми раздавай съвети как да играя, така както и аз не го правя. Уважавай желанията и възможностите на играчите. Освен това, глупавичка съм, та не виждам кой ми се смее ;)
ПП. Приеми и ти всичко като безплатен съвет :)
ПП2: Абе не можем да бъдем всички умни като теб, сешс ли се?? :(
Последна промяна от charovna на чет яну 29, 2009 4:29 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 29 2009, 17:22) Петъре, вземи прояви леко чувство за хумор, човече, не се впрягай толкова много. Също така, не ми раздавай съвети как да играя, така както и аз не го правя. Уважавай желанията и възможностите на играчите. Освен това, глупавичка съм, та не виждам кой ми се смее ;)
ПП. Приеми и ти всичко като безплатен съвет :)
ПП2: Абе не можем да бъдем всички умни като теб, сешс ли се?? :(

Все пак имам доста повече рундове изкарани от теб . и ако беше играела толкова рундове колкото мен ,точно тези неща щяха да ти направят впечатления за Колонилизаторите и полетата а ти реши да злорадстваш и ми даде хелпа качили съм някой нуб :c022:

edit: имам чувство за хумор ,но поне не закачлив както твоя ;)

editche2:Провери си всичките постовете в темата и ще разбереш какви простотии си написала и кой ти се смеят :a013:
Последна промяна от Mo`Money на чет яну 29, 2009 5:38 pm, променено общо 1 път.
Причина: ПетАре, достатъчно те изтърпях. Сега ще почетеш форума 3 дни, докато решиш как трябва да се държиш с играещите и пишещите в този форум.

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Aбе като ти гледам подписа - разбираш от "закачлив" хумор явно, Петре. :c022:

T'ва за колониите е вярно, програмиста пак преди да завърши и версия 3, е почнал да празнува предварително. Не е лесна и неговата. :a022:

П.П.: Добре, че ви нямам късмета и все още ми се падат по 200 полета на х:х:15 (whew). Не знаех досега, че е такава лотария чак.
Последна промяна от LoaD на чет яну 29, 2009 5:11 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”