Няма оправия в България още като учеш го разбрах.Пияни даскали ... учители ,който нарочно ти пишат по слаби бележки.Държат се грубо с тебе.Проблема според мен е в синдикатите и законите в България.Гърция има синдика ,но и новините им са доста по-различни от нашите.Там ти набиват в главата ,че е имало примерно земетресение.Лелел ще си кажеш колко е ужасно като го видиш 100 пъти на ден ... как вадят жени и деца под руините.Така представят нещата там ,че ти става тъжно за хората независимо какъв си като човек.АКо в България има организация на студентите няма да е така.Сега ще ми кажете ,че има...Няма такава организация студентите са разделени заради интереси или защото на едните баща им са "гадни" богаташи ,а другите обикновенни хора.Ето днес е станало "н" убийство в София... Някой да се е замислил защо стават такива неща ?
Както и да е.Иване имам едно добро предложение.Ако не си бойно момче намери няколко скинарчета из Бургас знам ,че имате доста

Посочи им го и го запиши на телефона си.После ще го качиш в вбокса.Друг начин няма.Ще станеш "звезда"
Щях да забравя прочетох ,в някой пост ,че нямало нищо общо с образованието.Как да няма ??? Учители трябва да дават примерно на учениците си.! Тия хора трябва да ги насочат в живота.!Те коват част от бъдещето поколение на България.
Това е мое мнение.Не обременявам никого с него!