Пие ми се Бирааа...
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Е то на кой не му се пие, да не говорим, че е сесия и всичко друго освен ученето е за предпочитанеcuf написа:Цитат(cuf @ Jan 28 2009, 14:16) На някои пие ли му се в тва дъждовно време по няколко бирки ?
Който ме мрази, под мен да лази!
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
След 6-цата по философия днес и вземането на семестъра съответно, че ми се пие - пие ми се, ама само ако се навърташ покрай центъра, брат. Макар и да не знам още с кой ще се събирам. На гости съм.
Последна промяна от LoaD на ср яну 28, 2009 2:26 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
-
Degrade
- Редник (Private)
- Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
- Контакти:
Ами ти 1/2 от сесията си пил, а ние сме чели (това да се разбира за мен, другите нз), а сега малко промяна трябва да има: ти четеш, ние пиемPorter написа:Цитат(Porter @ Jan 28 2009, 15:58) Пияндета, само за алкохол мислите!
Аз съм в средата на сесия и нищо не съм прочел още, чудя се как да не мисля за бира, а вие...даже тема отворихте![]()
Който ме мрази, под мен да лази!
- I_love_my_LaNGa
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
- Контакти:
Ти пък кво си чел бе....хахах,не пиши подобни неща при положение,че и аз ще ги прочета ахахах....Degrade написа:QUOTE (Degrade @ Jan 28 2009, 16:10) Ами ти 1/2 от сесията си пил, а ние сме чели (това да се разбира за мен, другите нз), а сега малко промяна трябва да има: ти четеш, ние пием![]()
Ай идвай да се напрайм за няколко дена пък изпитите,че няма да ги вземем няма....поне другото да си вземем....
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]