До къде стигна Българското образование?
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
тц.тц.тц......
ползвай силата на интернет.....
потърси блогове, инфо сайтове и раздуй случая.....
само дето ще трябва да го представиш с факти, имена и места.....
и ако това мине през един, два инфо сайта и по-посещавани блогове.... лавината на информацията и общественото мнение ще нарастне неимоверно.....
а повярвай ми, това може да събори доста лицемери и трудно впоследствие да хвъркнат глави ....
за конкретния случай, мога само да кажа че НЯМА нищо общо с българското образование.... наличието на инфантилни типове не трябва да се бърка със самото образовние, а по скоро с липсата му и с наличието на поредния бюрократ в администрацията, който не си е свършил работата, назначавйаки психически - лабилен човек за педагог....
Препоръчвам ти да раздуеш случая... и да отстояваш позицията си, ако тя е такава каквато ни я предствяш тук ....
Успех
и ако това мине през един, два инфо сайта и по-посещавани блогове.... лавината на информацията и общественото мнение ще нарастне неимоверно.....
а повярвай ми, това може да събори доста лицемери и трудно впоследствие да хвъркнат глави ....
за конкретния случай, мога само да кажа че НЯМА нищо общо с българското образование.... наличието на инфантилни типове не трябва да се бърка със самото образовние, а по скоро с липсата му и с наличието на поредния бюрократ в администрацията, който не си е свършил работата, назначавйаки психически - лабилен човек за педагог....
Препоръчвам ти да раздуеш случая... и да отстояваш позицията си, ако тя е такава каквато ни я предствяш тук ....
Успех
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Роялче, сложи си ги на хилката тия даскали ако почнат да те ебават сменяш даскалото и си готов
Важното е да си добър на тенис - останалото е суета.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
-
charovna
И още нещо: Задължително писмо до инспектората, срещу този "педагог". Най- малкото за това, че идва на работа, употребил алкохол. Верно е, че даскалите могат да ти стъжнят живота, но ти ще прецениш дали да поемеш този риск.CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 28 2009, 12:39) тц.тц.тц......
Успех
Не само могат. Те ще го направят. За това търся най-безболезнения вариянт.charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 28 2009, 12:46) И още нещо: Задължително писмо до инспектората, срещу този "педагог". Най- малкото за това, че идва на работа, употребил алкохол. Верно е, че даскалите могат да ти стъжнят живота, но ти ще прецениш дали да поемеш този риск.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
KillTheEnemy
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 09, 2007 2:03 pm
- Контакти:
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
ако наистина даскала е повечето време така и колегите няма да го харесват много много.Ако се имаш и снякоя личност като заместник директор,директор си златен.Но писмо до инспектората задължително!!!Поне за алокохола може да хвръкне.Лично мен даскалките мен много си ме обичаха и ако имаше някъв проблем ме подкрепяха
,друг е въпроса,че и директорката и заместник директорката познавах добре,а и ми удрят по 1 рамо от инспектората,щото наще познават баш тая дето отговаряше за нашето даскало
.Не искаха да ме пишат отново редовно,понеже бях частен за 1 година.В домашни условия се срещнахме с инспекторката.На другата вечер ми звъни отивай на даскало нямаш проблеми
.А стария директор да видиш как ми се мазнеше постоянно все едно съм цар :D
няма майтап все като ме види поздравява,как си, добре ли си,някви проблеми имаш ли
.Пусто обаче беше временно и после ми беше само даскал хаха за 1 срок 1 път му влезнах в час и веднъж на практика бях повече не съм го видял и 6 ми остави 
няма майтап все като ме види поздравява,как си, добре ли си,някви проблеми имаш ли
Последна промяна от maks на ср яну 28, 2009 12:23 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
-
charovna
Не се плаши предварително. По принцип приказките са много по- големи от реалните действия. Може да са скочили първоначално срещу теб, но едва ли ще стигнат до преки или умишлени действия в твоя вреда. Всеки си пази хляба и собственото местенцеRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 28 2009, 13:12) Не само могат. Те ще го направят. За това търся най-безболезнения вариянт.
Единствения риск за теб е, ако въпросния се окаже нещо връзкар. Иначе нищо лошо няма да се случи реално.
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
maks написа:Цитат(maks @ Jan 28 2009, 13:15) ако наистина даскала е повечето време така и колегите няма да го харесват много много.Ако се имаш и снякоя личност като заместник директор,директор си златен.Но писмо до инспектората задължително!!!Поне за алокохола може да хвръкне.Лично мен даскалките мен много си ме обичаха и ако имаше някъв проблем ме подкрепяха,друг е въпроса,че и директорката и заместник директорката познавах добре,а и ми удрят по 1 рамо от инспектората,щото наще познават баш тая дето отговаряше за нашето даскало
.Не искаха да ме пишат отново редовно,понеже бях частен за 1 година.В домашни условия се срещнахме с инспекторката.На другата вечер ми звъни отивай на даскало нямаш проблеми
.А стария директор да видиш как ми се мазнеше постоянно все едно съм цар :D
няма майтап все като ме види поздравява,как си, добре ли си,някви проблеми имаш ли.Пусто обаче беше временно и после ми беше само даскал хаха за 1 срок 1 път му влезнах в час и веднъж на практика бях повече не съм го видял и 6 ми остави
![]()
Евала,трябва да си горд със себе си.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
-
reeves
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: нед апр 02, 2006 9:09 pm
- Контакти:
Явно тея по ФВС са зле навсякъде. В училището в което завърших миналата година, тоя по физическо си пийваше, но не беше сам, а с директора и единия зам. директор .. и това да кажем 3-4-5 пъти, НЕ - системно. Цял Добрич ги знае, ама директора е с големи връзки и никой не го пипа за нищо.
Тоя по ФВС, не можеше да се застава пред него - лице в лице, само от изпаренията човек може да отиде в токсикологията
ХъХъ .. сега като върна лентата назаде ... аз съм учил в 3 училища - и в 3-те физкултурниците си пийваха .. като тоя в последното биеше всякакви рекорди ( от класът ми нямаше човек, който да не е ходил да му купува бира по време на час - то доста голяма част от учениците, на които е предавал са го правили това. Ако си имал отсъствие предният час, вика те .. казва " Нещо предният час те е нямало, ама можем да оправим нещата"беше възможно,защото си пишеше оценки и отсъствия в негов бележник или тефтер и седмица- две след това попълваше в дневника; не си покривал нормативи, за да бягаш, скачаш или там квото имаш да правиш .. през магазина и ходи се преобличай
Отделно си имаше шкафче със твърд алкохол - ракийка, водка, винце ..
та тей де .. не само при вас е така
Тоя по ФВС, не можеше да се застава пред него - лице в лице, само от изпаренията човек може да отиде в токсикологията
ХъХъ .. сега като върна лентата назаде ... аз съм учил в 3 училища - и в 3-те физкултурниците си пийваха .. като тоя в последното биеше всякакви рекорди ( от класът ми нямаше човек, който да не е ходил да му купува бира по време на час - то доста голяма част от учениците, на които е предавал са го правили това. Ако си имал отсъствие предният час, вика те .. казва " Нещо предният час те е нямало, ама можем да оправим нещата"беше възможно,защото си пишеше оценки и отсъствия в негов бележник или тефтер и седмица- две след това попълваше в дневника; не си покривал нормативи, за да бягаш, скачаш или там квото имаш да правиш .. през магазина и ходи се преобличай
Отделно си имаше шкафче със твърд алкохол - ракийка, водка, винце ..
та тей де .. не само при вас е така
[url=http://www.erepublik.com/en/referrer/Militeri][/url]