Дотам ли се стигна?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 27 2009, 20:21) Пешо, аз УЧА във военен университет. Да речем, случайно, че знам как мога и какво да направя. Да речем ... че и СОБТ са ми слабост. Ако можеш да си преведеш какво е написано ...

Специализиран отряд за борба с тероризма
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

И на мене са ми слабост СОБТ,МОБТ и всичките дето завършват на ..БТ и какво от това?Да ти бутат питолет в лицето не е като да гледаш филм с Долф Лундгрен повярвай...по форумите всички сме най-най,но реалноста е друга :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Тъги, не знаеш нищо, недей да коментираш. И филмите са много тъпо направени, защото ... то трябва да си тъп, че да не се усетиш за някои малки факти. Да не говорим за анализа на поведение, психика и т.н. А и трябва да си идиот да не разпознаеш газов от боен пистолет, още повече ако ги учиш. Макар да е бил със заглушител.
П.П. Предполагам тази ситуация /днешната/ скоро ще се наложи да я отренираме .... Тогава ще ти кажа какъв е бил резултата.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Jan 27 2009, 19:17) A ако беше ти щеше да го умориш от смях.

Нали съм смешен ,нощно време като ме сънуваш ,хилиш ли се :)
Последна промяна от Mo`Money на вт яну 27, 2009 6:50 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от thug »

Аз си знам квото знам :) ще повторя понеже не си ме разбрал явно.Едно е да го учиш и да го тренираш,друго е да ти заврат патлака в лицето.Когато попаднеш (недай си боже) в подобна ситуация тогава ми кажи резултата.И е без значение пистолета-газов или боен когато е от упор си пътник в повечето случаи.Ако имаш 2-3 секунди за размисъл дали ще започнеш да мислиш за анализ на поведение и психика?Съмнявам се :)
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Пфф....немате си на идея как се избистря съзнанието в такава ситуация .... :lol:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ако си го отренирал ... няма да мислиш, доколкото знам около 1.5 сек забавяне и не повече от 5 метра разстояние са достатъчни. Затова и казах : "жалко, че не си пътувах днес за вкъщи"
Т.е. исках да се изпробвам в реална ситуация ... Дано не се налага, че тогава става лошо ....
П.П. След един кратък разговор с един капитан, малко обсъждане и т.н. ми каза следното " този може да се радва, че не е имало някой като вас там, че човека и без това му е било тежко, а и да го вкарате в болница, може да се окаже фатално ..."
Може би ... това е малко по-важно, защо го е направил, не мислите ли ?!?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

VaN__ написа:QUOTE (VaN__ @ Jan 27 2009, 19:21) Пешо, аз УЧА във военен университет. Да речем, случайно, че знам как мога и какво да направя. Да речем ... че и СОБТ са ми слабост. Ако можеш да си преведеш какво е написано ...
Абе момче...такива като тебе като ми дойдат долу на работа ми седят като напикани с млякото на устата...поне не се изхвърляй в форуми където има военни...че по-смешен от това едва ли би могло да бъдеш.Ти си никакъв на тоя етап, ..колко път имаш да извървиш..леле ...напрао немога да повярвам кви хора има (мухахахаха)
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Някой да е казал, че съм нещо ?!? Макар, аз лично да не съм се ... изхвърлял. Не знам къде видя да го направих. Прочети пак хубави всичките ми постове. Ама много хубаво. Виж внимателно къде какво съм казал и тогава пак МЕ КОМЕНТИРАЙ. Мисля, бях пределно ясен.
[color=red]

Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от thug »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jan 27 2009, 19:56) Ако си го отренирал ... няма да мислиш, доколкото знам около 1.5 сек забавяне и не повече от 5 метра разстояние са достатъчни. Затова и казах : "жалко, че не си пътувах днес за вкъщи"
Т.е. исках да се изпробвам в реална ситуация ... Дано не се налага, че тогава става лошо ....
П.П. След един кратък разговор с един капитан, малко обсъждане и т.н. ми каза следното " този може да се радва, че не е имало някой като вас там, че човека и без това му е било тежко, а и да го вкарате в болница, може да се окаже фатално ..."
Може би ... това е малко по-важно, защо го е направил, не мислите ли ?!?

Братле,не ми се спори за такива работи.Хубаво е че си вярваш,но те съветвам в реална ситуация да не се правиш на герой (освен ако не ти е работата това),защото пред дулото на оръжието всички сме мишки.От престоя ми в казармата съм научил,че от военните по-тъпи парчета няма.Нямам за цел да обиждам просто за 1 година си създадох мнение.Не става като по филмите да му избиеш на лошия пистолета с ефектен ритник.Можем само да се радваме че законите ни за оръжието не са като при американците,защото там като извика някой Gun,gun,останалите викат Run,run,а тука викаме Къде,къде?
Отговори

Върни се в “Off Topic”