2.1. При първо нарушение, акаунтите и на наглеждания, и на наглеждащия се блокират за срок от 72 часа без позволени атаки към тях. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение.
През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение.
През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение.
нали в правилата се иска да се напише обяснение на админите
играя вече незнам кои рунд и до сега не са ме наказвали за мултита или каквото и да е там а ти ми лепна 3 дена
ти разбираш ли че искам да си пусна сателитите преди да замина за софия и ми трябват тези 3 дена??? дето си ми ги пуснал
тази вечер влизам да си спра мода с 100 нанки и гледам че си ме наказал??? разбирам да сме правили преливане или каквито и там шмекери но не сме го правили!!!Кажи ми ако има кои да ми гледа ацц защо да си пускам мод вчера като знам че ще ходя от Момчилград до Пловдив?????
Ако погледнеш в регистрите и ще видиш 4е сам онлине по около 18 4аса на ден как се правят тези часове с гледане на друго ацц
аз ти пиша обяснението си а ти какво??? блокираш темите ми и ме заплашваш с удължаване на наказанието това ли е според вас начина за развитие на играта?????
Разбирам вече защо сте в застой и само едни и същи я играят тази игра
В правилата си за играта сте забравили да напишете едно изречение а то е:
Играта е само за хора със собствени компютри другите могат да пращат само смс като заблудени агънца !!!!
И накрая всички ще сте прецакани както стана с спееда!!!! предния рунд!!!!!!