Несправедливо!

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 3.
pikaso
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 24, 2007 11:33 pm
Контакти:

Мнение от pikaso »

Защо ми затваряш темата???
аз ако исках да ми гледат ацц нямаше да пускам мод за да мога да ида днес до пловдив
а щях да си събирам ресурси и щяха да ми гледат ацц !!!!
Да се уточня това ми е първия мод за рунда,можеби защото ми трябва ресурси!!!!
Ако случаино сме от една зала какво пак ли ще ни затриеш????
сега като ида на очни в софия няма да мога да играя защото съученика ми също играе в спееда и ще почне да ни съвпадат IP, Какво се случва в този момент аз хвърлих сума пара за нанкиресурси и други и сега трябва да се откажа
защото са ни съвпаднали IP, Не мога да разбера какъв е проблема че са съвпаднали,да не сме си наливали ресурси????
или пак сме нон стоп в двете ацц едновременно от едно IP

Хаиде господин админ отговори ми какво да правя като ида на очни????Да се откажа от играта и всичките си нанки дето ги имам заради тва съвпадане на IP
pikaso
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 24, 2007 11:33 pm
Контакти:

Мнение от pikaso »

pikaso написа:QUOTE (pikaso @ Jan 26 2009, 21:39) Защо ми затваряш темата???
аз ако исках да ми гледат ацц нямаше да пускам мод за да мога да ида днес до пловдив
а щях да си събирам ресурси и щяха да ми гледат ацц !!!!
Да се уточня това ми е първия мод за рунда,можеби защото ми трябва ресурси!!!!
Ако случаино сме от една зала какво пак ли ще ни затриеш????
сега като ида на очни в софия няма да мога да играя защото съученика ми също играе в спееда и ще почне да ни съвпадат IP, Какво се случва в този момент аз хвърлих сума пара за нанкиресурси и други и сега трябва да се откажа
защото са ни съвпаднали IP, Не мога да разбера какъв е проблема че са съвпаднали,да не сме си наливали ресурси????
или пак сме нон стоп в двете ацц едновременно от едно IP

Хаиде господин админ отговори ми какво да правя като ида на очни????Да се откажа от играта и всичките си нанки дето ги имам заради тва съвпадане на IP

забравих да се уточня ще имаме само един лаптоп !!!! :dizzy: :dizzy:
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Забравих ли да кажа . Че това е нарушение на правилата - за което се дава наказание до края на рунда . Ако отваряш още теми ще се наложи да преосмислям наказание ,и да видя дали няма да е по добре да ти дам достатъчно време да се запознаеш поне с правилата на играта.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена 3”