Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jan 26 2009, 13:04) За кое по точно?
За всичко по- точно. Налагането на измисленото понятие "Финална битка". Вкарването му в някакви правила, налагането на все нови и нови ограничения във воденето на битки и въобще в геймплея, вкарването на бойните точки в официалната класация /или най- малкото по начина по който е сега/, предложението за рунд, на който финала не е предварително оповестен...
А твоето предложение ми се струва ужасно
Те сега ще се избият за единия тиквен медал, какво останало за лаптоп....Мале, мале, не ми се мисли какво би станало тогава
charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 26 2009, 15:35) За всичко по- точно. Налагането на измисленото понятие "Финална битка". Вкарването му в някакви правила, налагането на все нови и нови ограничения във воденето на битки и въобще в геймплея, вкарването на бойните точки в официалната класация /или най- малкото по начина по който е сега/, предложението за рунд, на който финала не е предварително оповестен...
А твоето предложение ми се струва ужасно
Те сега ще се избият за единия тиквен медал, какво останало за лаптоп....Мале, мале, не ми се мисли какво би станало тогава
Еми то и сега се пенят за този медал ,поне за лаптопа ще има защо. На теб как ти се струва да взимаш още 200лв над месечната си заплата еитака от хобито ти .визирам платения админ на спееда .то първо трябва да се произнесат собствениците на играта , да одарят чертата. какви пари печелят от играта ,дали си струва риска за тази инвестиция , според мен сериозно трябва да се замислят. конкуренцията е голяма ,все нови и нови онлайн игри има вече, някой който дават що годе добри награди
Последна промяна от Mo`Money на пон яну 26, 2009 4:09 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
1. Задължително по-слабия атакува.
2. Всички кораби летят на една вълна.
3. Битката задължително се слага в трибуната. Ако не е обявена битката никъде, се счита за наливане.
4. Акаунта на отказващия се, задължително се изтрива или потъва във вечен мод. Ако остане и двамата ще бъдат наказани до края на рунда.
5. Отказващият се, няма право да регистрира или играе с нов акаунт до края на рунда.
6. Победителят няма право да напада отказващия се, за да го обира.
7. Финална битка между съотборници или съюзници,се счита за наливане.
8. В период от 15 дни преди края на рунда,финалните битки се забраняват и се считат за наливане.
9. Администрацията си запазва правото да анулира финални битки, както и да отнема рециклаж и/или Бойни точки!
За неспазване на тези правила се наказва по следния начин:
Двата акаунта се наказват до края на рунда с отворени атаки и изваждане от крайното класиране.
Последна промяна от skorpionbg на пон яну 26, 2009 4:44 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 26 2009, 17:34) Това ще са окончателните правила за Спийда:
3. Битката задължително се слага в трибуната. Ако не е обявена битката никъде, се счита за наливане.
4. Акаунта на отказващия се, задължително се изтрива. Ако остане и двамата ще бъдат наказани до края на рунда.
5. Отказващият се, няма право да регистрира или играе с нов акаунт до края на рунда.
8. В период от 15 дни преди края на рунда,финалните битки се забраняват и се считат за наливане.
9. Администрацията си запазва правото да анулира финални битки, както и да отнема рециклаж и/или Бойни точки!
Двата акаунта се наказват до края на рунда с отворени атаки и изваждане от крайното класиране.
А за моето предложение ,има ли шанс някога да се разгледа
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Jan 26 2009, 17:34) Това ще са окончателните правила за Спийда:
4. Акаунта на отказващия се, задължително се изтрива или потъва във вечен мод. Ако остане и двамата ще бъдат наказани до края на рунда.
Добре, че не играя в спийд. А след 3-то ниво мина за метал какво трябва да вдигна за да не ме накажат?
Последна промяна от Mo`Money на пон яну 26, 2009 5:46 pm, променено общо 1 път.
Още ми се мае главата, ма на 2 джина и след тежък уикенд така е ..тъа хрумна ми една идея относно "ФИНАЛНИТЕ" битки - освен всички правила, за да се избегне елемента за наливане - нека да са позволени, но в рамките на определен коефициент - т.е. да се изкарват в такъв коеф, че битката да е минимум 10 рунда + останалите ограничения на Скорпа - така все пак ще се избегне до някаква степен наливането - все пак сблъсък с равностойни флоти няма да полвия на бойните точки, а и рециклажа ще е доста голям и приелият битката едв али ще успее сам да вдигне толкова много, че да повлия тая битка на класацията му