браво за битките...но това доказва че трябва да се направи промяна в съотношението ресурсни-WP
Така със WP за 20 дни...и оп в топ-а ...И се пак 2-ра замря и не се влиза трудно в 100-те
popi написа:QUOTE (popi @ Jan 25 2009, 09:23) браво за битките...но това доказва че трябва да се направи промяна в съотношението ресурсни-WP
Така със WP за 20 дни...и оп в топ-а ...И се пак 2-ра замря и не се влиза трудно в 100-те
Това че замря втора незнам накакво точно се дължи дали е на бойните точки или други работи само знам че вече почти никой неиграе снощи търся някой да рец от 50к нагоре имаше само 7-8 човека хубаво ще е ако съотношението бойни ресурсни да стане 2към1!!!! За да има малко повечко интрига а не такива като мен да литват за 20 дни и да станат в топа
BpemeTo написа:Цитат(BpemeTo @ Jan 25 2009, 09:46) Това че замря втора незнам накакво точно се дължи дали е на бойните точки или други работи само знам че вече почти никой неиграе снощи търся някой да рец от 50к нагоре имаше само 7-8 човека хубаво ще е ако съотношението бойни ресурсни да стане 2към1!!!! За да има малко повечко интрига а не такива като мен да литват за 20 дни и да станат в топа
Добри битки ае да не оспамим темата,ама според мен е най-добре на статистически точки както в уни1
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!