Абе нещо проблем ли има или...
Изхвърли ме на бот чека и няма влизане, чувам че и други са така, а иначе докато си в играта няма проблем до момента на ботчека.
Какво става?
Само да поясня, иде реч за вселена 1, за другите незнам как е.
Логване
Последна промяна от Ivy на нед яну 25, 2009 11:19 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
почисти малко кукитата.... и опитай с друг браузър.....
няма проблем, към момента с ботчека...
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Всичко това беше надлежно направено преди да пусна темата, имаше проблем за около 30 минути и не само при мен. Както и да е оправи сеCORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Jan 25 2009, 22:32) почисти малко кукитата.... и опитай с друг браузър.....
[color=#FF0000][i][b]Какво е жененият мъж - магаре вързано за слива![/color][/b][/i]
-
skorpionbg