steff1 написа:Цитат(steff1 @ Jan 25 2009, 13:10) Истини?! Къде па ги видя?

Защото аз виждам само полу-истини, ситуацията много ловко се използва. Повярвай. Единствената истина е че не е наказан jadai, а джакданиелс, който се преименува в jadai и за краткото време, за което игра с този ник, успя да обиди администрацията и да го накажат. Може това да е била целта .... щото има и такъв вариант. Но човека е егоцентрик и се нуждае от внимание, все пак му е простено.....
нямах намерение да вземам отношение.....
но като стана дума, да си дам и аз моят гледна точка:
ник "jadai" бе свободен.... Джак е решил да се преименува.... дотук нищо невиждано или ново, направи си съюз и сложи като инфо на съюза скеч със Санчо Панса и Дон Кихот....
подмяната на имена в скеча, може да се тълкува и като обида, може и да се погледне като изразяване на мнение.... въпрос на гледна точка и усещане за инакомислие..... това е доста субективна преценка и всеки е в правото си да я има за себе си.
та след като, Администриращия вселена Спийд, преценява че това го е засегнало, и още повече засяга администрацията като "институция" поисква да бъде сменено инфото от играча....
Тук ми се губи, доколко Джак се е съгласил и доколко го е направил....
Следва наложено наказание - бан от 7 дни..... и служебно коригиране на информацията на съюза....
Е за да се върнем на моето си мнение:
1. наказание за обида към играч:
до два дни - справка всеки, който е псувал или са го ПСУВАЛИ на майка, сестра, леля, дъщеря или друг роднина от женски пол..... включително и псувня към абоната диркетно.....
2. наказание за обида към администрацията: няма конкретен регламент - справка правилата, там е записано по усмотрение на администратора....
3. Не съм видял, някъде да има каквато и форма на псувня, от страна на Джак....
Е дами и господа, и тия които са само подрастващи все още...... за мен няма по тежка обида от отва някой да "благослови" майка ми или детето ми..... И все пак, е предвиден период от време за наказание, който да не отказва играча, да му остави време за преосмисляне на поведението, а не да го елиминира.... като играещ акаунт.
Вие какво мислите по въпроса.....
п.п.
относно "отношенията" между адикшъна и атомик..... изобщо не ме интересуват..... интересува ме една коректна игра и се надявам администрацията да ми я осигури.... това ми стига.... ако имам предположения за наличие на нарушения, искам да се направи проверка и се разчитам на коректното отношение от страна на проверяващите.... аз знам че те са незаинтересована страна и единственото което искат е да си свършат както трябва работата.... ако не вярвах - нямаше да участвам в в този "цирк".
Да сме живи и здрави, вяско нещо ще си дойде по местата.....
CORWIN
п.п.2
и Стеф, понеже ти ме провокира изобщо да се намеся публично, правенето на генерални изводи, прибягването до квалификации и прилагането на епитети към един или друг в подтекста на "крайна инстанция" - не ти отива....