Къде е Джедко ;)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

а джеди що го нема?
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Най-общо казано атомик се остави да го ударят :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
the_predator

Мнение от the_predator »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 24 2009, 13:43) Най-общо казано атомик се остави да го ударят :)

Тъй ще кажеш :)
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

Предполагам , че има обяснение за всичко гръмотевица е ударила компа . Кравата на дядо ражда на село. Трябва да се учи . И или заминава за чужбина.

А по интересното е :

AddictioN' Jan 22 2009, 01:51'
Другото което е - не съжалявам, или всъщност не ми пука на кой си дадох акаунтите, тъй като с гръм и трясък ми се стовари сериозен проблем.
Та за да играете тази "игра", откажете се от живота. Аз ще я играя при единственото условие, че няма лимит за игрови часове, да видим тогава на кой пипалото ще му е най-голямо...
Не играя сигурно от 10 дни или колкото са там, и мога да ви кажа, че прекарвам времето си първо много по пълноценно, много по-бавно и пр., въпреки всичко, което ми се стовари.
Малко са играчите, много са касите и винаги ще е така.
Това е от мен, до тук бях, "приятна игра".

Ех тоя Спилбърг . Какво ли ни е предложил до края на рунда .

Дано не е сапунка от типа .
Иване исках отдавна да ти кажа ,че единият близнак не е от тебе.
Последна промяна от BEC на съб яну 24, 2009 11:54 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ааа не се оправдавайте с ученето аз 4 изпита вече взех като днес имах пак 2 и си ги взех с 5 и 6 и си перкам на сейвани няма мод за мене :) 22 шпионажа ама карай :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

И аз един махмурлук имам...готина тема :) Пак съм изтървал цялото шоу, ма сефте.. :P
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

[ Fairplay ] Skorplandia / jadai (1 мин)/

пфффффф..... отдъхнах си....

той се върна, върна се брееееее..... Джедко е тук :bravo: :bravo: :bravo:

п.п.
е няма да сменям пясъчника.... вече всичко за мен намира смисъл :cradle: :happyppl:

Джедко, I love you .......
Последна промяна от CORWIN на съб яну 24, 2009 12:13 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
monty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет яну 13, 2006 6:20 pm
Контакти:

Мнение от monty »

maks написа:Цитат(maks @ Jan 24 2009, 12:50) ааа не се оправдавайте с ученето аз 4 изпита вече взех като днес имах пак 2 и си ги взех с 5 и 6 и си перкам на сейвани няма мод за мене :) 22 шпионажа ама карай :)
Максиии, па се изложи кат кифладжия :lol:
Що си мислиш, че на наякой му дреме за тва кво прайш ти ?!
Може ли си толкова куха лейка - земи излез и си намери приятели - хора, с който можеш да излизаш, да пиеш и други неща да правиш - реални хора :lol:
Земи излез от тия филми и спри да ни даваш отчети къде и кво си прил - на никой не му дреме за тебе, мани оспамва всякла тема с твойте слово Изцепки :lol: :lol: :lol:
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

CORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Jan 24 2009, 13:05) [ Fairplay ] Skorplandia / jadai (1 мин)/

Представям си като види джедито :a046:
the_predator

Мнение от the_predator »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 24 2009, 14:05) [ Fairplay ] Skorplandia / jadai (1 мин)/

п.п.
е няма да сменям пясъчника.... вече всичко за мен намира смисъл :cradle: :happyppl:

Джедко, I love you .......

хахахха има нещо гнило тука...
Отговори

Върни се в “Off Topic”