Флоти
- Svilko
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 18, 2008 4:03 pm
- Контакти:
И аз така бях минимизирал уиндоус експлорър и решавам да цъкна на големия файър фокс на заден фон и хоп сградичката са пусна и ми изхарчи нужния ресурс .. ама да видите ся как си цъкам на алт+таб ... както си е приказката не става само с ядене
а без тръпката от грешка защо играем ? Според мен бутоните са си окей, ама ние не внимаваме достатъчно 
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
И преди имаше подобна тема - написана от един пич с малко странен начин на изразяване,та въпроса му беше:
"Неможе ли като натиснеш върни да те пита Дали?"
"Неможе ли като натиснеш върни да те пита Дали?"
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Алооооооооо Пуххххх , дължите ми един рунд търговия алооооооооооооооооо хи хи.pooh написа:Цитат(pooh @ Jan 21 2009, 18:19) Май ти каза, че нищо ... ама съвсем нищичко не разбираш от играта, а той знае всички магарии и бъгове![]()
Малко ОФ.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
То хубаво, ама сега са ръгнали нЕкоФ коефициент ... аз май няма да пазаря тоз рунд
Но може да наваксваме с боклуци - най-вероятно пак няма да ми стигат кофите
Deal?
Но може да наваксваме с боклуци - най-вероятно пак няма да ми стигат кофите
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Бе то дийл, ама нещо сме в почивка.А и с този гаден админ. в 1 ва, дет мрази транспорта къде отиваш може би хи хи.pooh написа:Цитат(pooh @ Jan 23 2009, 16:01) То хубаво, ама сега са ръгнали нЕкоФ коефициент ... аз май няма да пазаря тоз рунд![]()
Но може да наваксваме с боклуци - най-вероятно пак няма да ми стигат кофитеDeal?
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
- pooh
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет юли 29, 2005 12:15 am
- Контакти:
Aтаки бе майка ... може ли някой да те спре да атакуваш ... аз акъл немам и админа ще го атакувам от раз, ако се опъва 
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]