Предложения за "финални битки"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

И какъв е смисъла да се самозануля в бот ... по - добре да се изтрия.Едвали някой би го направл това предложение е безсмислено според мен.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Мисля че в момента най-оптимални за финална битка са правилата във вселена 2.Аз също направих такава и разбира се веднага се намериха десетки форумни доброжелатели да ме обвинят че съм налял приятели с почти 200млн рециклаж,че дори и админа ме анатемоса.Тогава му казах (на админа),ако иска да си вземе рециклажа административно и всички да са доволни,но когато съм решил да се отказвам мисля че не е редно да ме задължават да се трия или да се удрям в 1.1.1 с флот за 400к точки - нелепо е.След като битката е в трибуната има си админ който преценява какво да направи с рециклажа и БТ.За мен лично сериозният проблем в случая не са финалните битки,а бойните точки и прекаленото внимание което им се обръща.Това ли е целта на играта питам аз - да направиш 100 кръста и цял рунд да трупаш БТ от невежите.Извратено е замислете се - това ли е космическа стратегия?На мен все повече ми заприличва на Counter Strike тичаш за фрагове и нищо повече.Спирам с излиянията и пожелавам на екипа успех в намирането на адекватно решение. :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

офф, стига говорили за тия бойни точки...с ресурс ли ще налееш, с бойни точки ли все тая.

Според мен в правилата трябва да има точка, която гласи нещо от типа - "всяко действие с цел облагоделстване на чужд акаунт се наказва." Просто в момента с правило е нагласено наливането, ако го няма ще е по-добре. Нека е забранено, дайте да видим как ще е.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Пак стигаме до оня пример. Искам да прецакам някой - засилвам си по-слабата флота към него .... и админа почва да гадае...прецакване ли е, наливане ли е ....
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Machoni »

Дам, ама мисля, че е по - добре да гадае. Ако посрещащия е успял да пише при полета и админ е видял, то ще може да се вземе решение преди случилото се. Ако го няма ,може да реши след това какви мерки да предприеме.

Пък и мисля, че ако поработи известно време така ще има разлика...ако досега никой не го е правил това, защо да го прави занапред :) Разбира се, не подценявам тарикатите и може да ме опровергаят, но си струва да опитаме. Без финални битки, забранено е. Който ще спира - триене или мод.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Machoni, просто ще започнат флотите да се "забравят" ... не решаваме проблема....т.е. този етап сме го минавали. Ако няма ясни правила, то ще има адски недоволни играчи. Поне моята цел е да сведа недоволните до някакъв минимум.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Machoni »

То и сега не пречи ако някой реши да я забрави :) Няма правило, което да го забрани, а няма и как да се хване.

Може би компромисният вариант е да е както фроузъна каза, правилата от втора - забрана за финална битка със съюзник, задължително бекъп във форума, забрана за финални битки месец преди края (според мен да важи за акаунтите , които се борят за класация). И разбира се да има точка, в която администратор си запазва правилото сам да прецени за някоя "финална" дали да наказва, дали да премахва и т.н.

Може би това е най - оптимално.
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Machoni забраната на финални битки до нищо положително няма да доведе - ще доведе до още повече полемики и спам в трибуните.Пускаш си финалната битка в трибуната и оттам вече админа решава кой сват кой кум.
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Когато трябва да даваш предложение, трябва да си обективен и да си представил що-годе оптимално такова. И да не си краен.

Ето ви един пример за финална битка: http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=56141

Нека някой да ми обясни кой кого налива с тази битка, и с какво тя пречи някому? И как да се възприема тази битка? Аз ще го играя невеж и тесногръд и ще си замълча засега... :)
Последна промяна от LoaD на пет яну 23, 2009 11:48 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Machoni »

Добре де, ти искаш финална битка ли да правиш, защото аз не искам. Не искам от моето рабиване да решавам съдбата на други. И понеже еди кой си на трето място познава половината вселена да вземе рунда с финални битки. Не знам дали ме разбираш, не гоня класации, ама като видя някой да го прави по този начин издивявам.

Затова дай идеи как да го избегнем, ако ще и да е позволено ,ама да е добре формулирано без възможност за заобикалки :a055:

едит: Лоуд , много добре за момците, ама и двамата са спрели предполагам :) Против тези битки нямам нищо напротив, имам против ония другите , знаеш кои битки ;)
Последна промяна от Machoni на пет яну 23, 2009 11:53 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”