Една объркана приказка

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MeriAn
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт авг 30, 2005 5:50 pm
Контакти:

Мнение от MeriAn »

Ако на някой не му се чете, просто да цъкне на доклада ;)

Няма да започвам с "Имало едно време ...", защото не е станало толкова отдавна. Иначе това начало прави заинтригуваща дори и обикновена историйка. Придава й чар ...
Та преди време ... цъфто, не без задни мисли, си харесва парцел в същото землище, където е част от стоката на divmaks. Но явно съглевачите му само с по едно оче изпълнявали задачата си и информацията от тях се оказала доста неточна. Оказало се, че оградата на divmaks не може да се прескочи и цъфто се отказва от апетитното имотче.
На това място в приказката биха казали "минали години" ... и отиваме в друга приказка ... цъф раснал, растял и divmaks ... докато един ден, принц цъф решил,че дивият е заплаха за короната му и решил да го сплаши:
[quote=""Aqks""]2009-01-12 22:13:06 Докладвай

ще си позволя да ти дам право на
избор,модваш за 10 дена, или аз с
още няколко приятела те вкарвам в
много интересен филм и ти пожелавам
успешно излизане имаш време до
11 за първото 2ри път като кацна
до теб няма да си тръгвам[/quote]
Нашият юнак не се уплашил, запретнал ръкави и повикал неволята на помощ ...
Ламята от няколко часа спяла. Юнакът замахнал и с един удар отсякъл главата й.

divmaks срещу [AEPTON] Aqks
Злато и скъпоценни камъни завалели на земята. В бързината нямало време дисаги да мъкне, че ламята можела да се събуди всеки момент. Напълнил divmaks торбата си, много още останало. Спуснало се младо и старо да сбира от авантата. Намерили се добри люде, които доброволно помогнали на юнака по-голяма част от несметните богатства да прибере...
Клечката казала "пук" и приказката свършва до тук ... а може би ще продължи ...
[quote=""Karbankal""][color=#00bfff][b]- Защо някои са наказани с мълчание?[/color][/quote]
[color=#FF0000]Може би защото много знаят ;)[/b][/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Мдам, "ламя" е точно за Цъфи :P Ебавам се бре :) Ама ся няма кой да рецка из вселената :(
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

откак дадох акаунта на валу само тои го игра като хората другите го прецакаха.цъфто нищо лично бате ама да играеш булф не е като да сервираш или приготвяш кфс пикантерии.все пак се радвам че валу направи акаунта боеспособен
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

MeriAn написа:Цитат(MeriAn @ Jan 22 2009, 21:32) Ако на някой не му се чете, просто да цъкне на доклада ;)

Няма да започвам с "Имало едно време ...", защото не е станало толкова отдавна. Иначе това начало прави заинтригуваща дори и обикновена историйка. Придава й чар ...
Та преди време ... цъфто, не без задни мисли, си харесва парцел в същото землище, където е част от стоката на divmaks. Но явно съглевачите му само с по едно оче изпълнявали задачата си и информацията от тях се оказала доста неточна. Оказало се, че оградата на divmaks не може да се прескочи и цъфто се отказва от апетитното имотче.
На това място в приказката биха казали "минали години" ... и отиваме в друга приказка ... цъф раснал, растял и divmaks ... докато един ден, принц цъф решил,че дивият е заплаха за короната му и решил да го сплаши:

Нашият юнак не се уплашил, запретнал ръкави и повикал неволята на помощ ...
Ламята от няколко часа спяла. Юнакът замахнал и с един удар отсякъл главата й.

divmaks срещу [AEPTON] Aqks
Злато и скъпоценни камъни завалели на земята. В бързината нямало време дисаги да мъкне, че ламята можела да се събуди всеки момент. Напълнил divmaks торбата си, много още останало. Спуснало се младо и старо да сбира от авантата. Намерили се добри люде, които доброволно помогнали на юнака по-голяма част от несметните богатства да прибере...
Клечката казала "пук" и приказката свършва до тук ... а може би ще продължи ...
Ламя и то БАЯ ЛАМА СИ БЕШЕ яка битка :bravo: :a013: и за двамата много флота много нещо
[color=#006400]ЦитатЖивотът е тъпа игра, но с готина графика!![/quote][/color] [url=http://bulfleet.com/?recruit=2125473]http://bulfleet.com/?recruit=2125473[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Кофти. Дивмакс му се отвори парашута, цял рунд се кри. Но няма да омаловажавам труда му де. Направил е битка, браво за което. :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

абе мишка мизерна, ако цъф ме бе оставил аз да играя с ацц, а не той да води политиката щеше станеш като somebody,питай го колко изкухя за 1 ден...ама не кацнах до тебе да не ти показвам логовете дето се молеше на валю и той после вика ае не го бий моля те приятел ми е....голями смешници се въдят и му го казах на цвето, че трябва го бием тоя, за да немаме главоболия ама така става понякога....кри се цял рунд и напрактика си извън топ 10 по игрови умения ама си гъст с диос и взимаш рунда с 1 битка...евалата аз повече 2ра няма я отвора,щом ще има двойни стандарти и опити за сриване на сървър-а и други жалки обяснения.Но да не засягам болна тема,спийда и 1ва избирам аз където няма 2ни стандарти...Успех и честита купа на макс.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Мммм - супер!!! Сега остава и цъф да каже същото и мое да се регна за следващия рунд :)
ka4o
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 13, 2007 6:37 am
Контакти:

Мнение от ka4o »

Storm_Rider написа:Цитат(Storm_Rider @ Jan 22 2009, 12:51) абе мишка мизерна, ако цъф ме бе оставил аз да играя с ацц, а не той да води политиката щеше станеш като somebody,питай го колко изкухя за 1 ден...ама не кацнах до тебе да не ти показвам логовете дето се молеше на валю и той после вика ае не го бий моля те приятел ми е....голями смешници се въдят и му го казах на цвето, че трябва го бием тоя, за да немаме главоболия ама така става понякога....кри се цял рунд и напрактика си извън топ 10 по игрови умения ама си гъст с диос и взимаш рунда с 1 битка...евалата аз повече 2ра няма я отвора,щом ще има двойни стандарти и опити за сриване на сървър-а и други жалки обяснения.Но да не засягам болна тема,спийда и 1ва избирам аз където няма 2ни стандарти...Успех и честита купа на макс.

съжалявам за вулгардните думи. ама на калпав х** и вълната му пречела...
като му е вързало, вързало, тря приемете факта.. :P
[url=http://ka4ooo.mondozoo.com/pig][/url]
Потребителски аватар
MrBlack
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед мар 04, 2007 5:07 pm
Контакти:

Мнение от MrBlack »

Жалко за съюзника :( И браво на дивмакс...

BubaTheFearless
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 03, 2006 11:18 pm
Контакти:

Мнение от BubaTheFearless »

corpusdelikti написа:QUOTE (corpusdelikti @ Jan 22 2009, 22:24) цъфто нищо лично бате ама да играеш булф не е като да сервираш или приготвяш кфс пикантерии.все пак се радвам че валу направи акаунта боеспособен
Тва малко злобничко беше.Много добре си играе,само дето не му върви.Браво на лудия макс за битката...така се прави ...тих тих и накрая велик :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”