Предложения за "финални битки"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 22 2009, 17:28) Ъъъм... предполагам, че ще се изложа като кажа, че даже съм играл в съюз с него, а питам... все пак, какво е вършил? :)
Един път като бях в съответния съюз с него ми писа да му дам ресурс, аз му казах, че нямам излишен и той ме изгони от съюза.

Едит: Да поясня, че тогава наливането не беше забранено и Отмата обещаваше стократно връщане на ресурса в по-късен етап на играта. Не можа да изпълни обещанията си защото го занулиха; изтри се; започна с друг акаунт и пак го занулиха.
Последна промяна от hriyan на чет яну 22, 2009 4:54 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Е, aко става въпрос помня и кога дойде забраната (случая Dread от Nosgoth... ако помня правилно де!), ама то това беше рунд 3... а бойните точки дойдоха доста след това... защото някой нямали време за игра, като една от причините, пък и да ти се признавал боя... по нуубовете, очевидно. И т.н., и т.н.

Всъщност проблема не е в бойните точки, проблема е, че според мен е прекалено глупава (прибързана) постъпка - 3 години и кусур да развиваш и коригираш игра, за да постигнеш баланс... при положение, че в играта важното бяха ресурсните точки. И изведнъж праскаш бойни точки, които влияят повече на статистиката, отколкото ресурсните, и очакваш всичко да е наред?! Ей сега, изчакай! Дори звучи нелогично и несериозно. По-късно дойдоха и "интересните" случаи, "интересните" акаунти, и т.н., тук-таме някой взе и да се замисля по въпроса... Боже, за какво, по ягодите, говоря...
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 5:14 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Знам само, че преди имаше смисъл от съюзите а сега няма. Съюзът в момента е само да обявиш война и да мотивираш полетите ако си от тези които дават пари на вятъра.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Да се забрани всякаква форма на уговорени битки!

Кратко, просто и ясно!
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

И откъде ще знаеш коя е уговорена и коя не?

А как стоят нещата по въпроса с дуелите? Или няма вече благородници тук... :>
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 6:22 pm, променено общо 1 път.
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

misterya написа:Цитат(misterya @ Jan 22 2009, 17:42) Degrade, понятието "финални битки" според теб за какво са измислени? Нали заради понятието "наливане"...
Според мен са измислени за да не изтриваш положения труд (в случая игрането) просто ей така.
А, това в какво понятие се превърна в последствие е съвсем друг въпрос.

И както казах още в началото на първата страничка от темата да го повторя и тук: Финална битка или на 1:1:1 или без БТ мисля, че е нормалното решение на въпроса и въпреки всичко отново ще има сценаристи и хора които да го направят, но надявам се по- малко.
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Лоад, въпроса с дуелите, ще стои както и сега ->>>> не съществува!
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

Финална битка да можеш да правиш само с играч който е в съюз с политика на война спрямо твоя съюз.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=428908][/url]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Make peace, not war \/
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 22 2009, 20:36) Make peace, not war \/
По мое време беше Make love ,not war . И от тази идея се правиха деца .
А сега има виртуална любов , виртуални игри и виртуални хора с комплекси да са по добри в нищото а не в реалния живот.
Хора които живеят в форумите.
И са дошли тук да покажат колко са велики .
А имаше хора стратези в тази игра и доблест .
А сега научих думи като мултак , бъгер , сийтър, ламер и най обикновенна каса . Къде са хората . ???????
Финалната битка беше чест за участниците . Врагове в този виртуален свят. А сега повод за 5 страници спам и нищо съществено.
Що не биете жените си в къщи да ви се радват съседите а налитате на тези които ги обиждат.
Извратен свят с извратено мислене .
Последна промяна от BEC на чет яну 22, 2009 8:15 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”