Предложения за "финални битки"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Ако финализирането е забранено, остава да се мисли в насока примера на Скорпа.

Онзи литва по Джадая , кво да правим...как ще разберем налива ли, прецаква ли. По мое мнение, джадая или който и да било посреща и събира рециклажа. Понеже много народ ще замрънка...имаше едно време една съдебна зала...та в този ред на мисли, нека който смята, че е наливане да си опише доводите и по преценка на адмнистратора да се вземе решение как да се отрази този случай. Винаги обаче опастността за литналия ще бъде да го налее с още повече бойни точки и да няма файда от тази работа...Може при възможност Джадая (нашия пример) да съобщава веднага на админ, че някой му лети да се взривява, ако няма възможност да посреща и после да даде случая за анализ. Нещо такова ми се върти.

За забравените флоти, то и сега не пречи да ги има, ако ги има, трудно доказуемо е.

едит: Ей го и тоя в една от системите ми...наби мод преди доста време на 10к точки, вчера влиза, става 7900 точки и пак набива мод....ся прост ли съм или кво :)

[ ANSR ] 911 / 911 /
Последна промяна от Machoni на чет яну 22, 2009 12:08 pm, променено общо 1 път.
the_predator

Мнение от the_predator »

само не барайте бойните точки не те са ви виновни....
Последна промяна от the_predator на чет яну 22, 2009 12:02 pm, променено общо 1 път.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Jan 22 2009, 13:58) само не барайте бойните точки не те са ви виновни....
Кой е казал, че е виновен продукта? И как може един продукт да е виновен?

П.П.: Скорп, извинявай, че чак сега се зачетох по-сериозно в поста ти:
ЦитатОт тук идва и хипотетичната ситуация: Аз съм от съюз...Х и искаме да прецакаме Джедая, който е първи. В долния коефициент съм му и му пускам атака с флотата си. Какво да направи Джедая? Да избяга? А админа като каква да преме евентуалната битка?[/quote]

Роял, в същата ситуация, бе наказан. Така че какво се чудиш? Няма по-равен, най-равен. Теслата и айде. ;) От няколко рунда насам си мисля, че има универсален начин да прецакам някого (само чакам да стана до такава степен безкруполен да го направя), накрая да не се окаже, че съм живял в заблуда :) .
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 12:40 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

Чета и си мисля, че най-удачния вариант в момента, за финална битка, "по-никое време" от рунда е завършек в 1:1:1, без рециклаж и бойни точки. Като допълнение да се включат и точките от "Правилата за финални битки за Вселена 2", със съответните промени, имайки в предвид, че в случая акаунта "приемащ" битката е админски.
Идеята на играта не е да развиваш акаунт, за да наливаш приятели. При положение, че си решил да се откажеш по средата на нищото, май ти е все едно какво ще стане с асс-то ти и къде ще си разбиеш скъпоценния флот. А като толкова не искаш да се разбиеш в админския акаунт - просто del.
За по-всеотдайните към съюза и приятелите, отказващи се играчи, един съвет - погледнете ситуацията от друг ъгъл, а именно - изтривайки акаунта си с пълни екстри или разбивайки го в 1:1:1 няма да поставите приятелите си в неприятната ситуация да светнат в жълто, до края на рунда или още по-лошо ....онова с "отворените" атаки. :t010:
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
BEC
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 7:38 pm
Контакти:

Мнение от BEC »

фИНАЛНА БИТКА

За играча или за рунда . Разлика огромна .
Според мен всеки прави финална битка за да изпита удоволствието от това, което е постигнал за 3 или 6 месеца безсъние ,спане пред монитора.

Финална битка по никое време ......... случва се .
Атака към 1:1:1 и аз не бих литнал няма я тръпката. Към съюз с който воюваме ДА ( то си е записано в инфото на съюза с кого воюваш )
Разбивал съм се в Каос за да дам време на отбора в който съм бил да се развие макар и малко. Реца макар и събран на 70 % от каос беше разделен
защото е мъж с топки и тогава правилата го разрешаваха.

http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=30155

Тогава нямаше бойни точки сега има.

Какво трябва да се направи ли . Не МНОГО обаждаш се на админа ,че преключваш с играта . Провежда се битка в която отказвашия се е нападател
а защитника не получава бойни точки а само рециклажа и то ако си го събере .

Края на рунда : взема се класацията и през следващите 2 дена всеки прави битка ако иска, естествено с реалния си за рунда флот.
Тогава се обявява дет мъч децата да си избият комплексите и да видят какво е да си претижател на флот от кораби.

Може и още да се порасъждава ама нямам муза . Утре сутрин ще ви изчета писанията на празна глава.
Последна промяна от BEC на чет яну 22, 2009 2:43 pm, променено общо 1 път.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

За да не отварям нова тема:
В момента в 1ва има ли изобщо правила за финална битка че не намирам?
И като тръгнахме от това че към наливанията, оше едно въпросче, че и на него не намирам отговор:
Може ли да се събират рецове по предварителна информация в момента /пак за 1ва - няма играчи над 10К/ ?

П.С. Ако може линкче направо че да се образовам изцяло :)
steff1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от steff1 »

BEC написа:Цитат(BEC @ Jan 22 2009, 15:21) .... Към съюз с който воюваме ДА ( то си е записано в инфото на съюза с кого воюваш )
Разбивал съм се в Каос за да дам време на отбора в който съм бил да се развие макар и малко. Реца макар и събран на 70 % от каос беше разделен
защото е мъж с топки и тогава правилата го разрешаваха.

http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=30155

Тогава нямаше бойни точки сега има.
Да, ВЕС това също е вариант да приключиш и си приключваш, при стандартните условия. Бойните точки отиват при този, който ги е заслужил, рециклажа - при този, който го докопа. Нищо лошо в случая. До колкото разбрах целта на темата е да се измисли нещо, което да предотврати "финалните битки, тип "да си налеем другарчето" да станат масово явление...
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

BEC написа:Цитат(BEC @ Jan 22 2009, 16:21) Какво трябва да се направи ли . Не МНОГО обаждаш се на админа ,че преключваш с играта . Провежда се битка в която отказвашия се е нападател
а защитника не получава бойни точки а само рециклажа и то ако си го събере .
BEC, виж сега. Не че нямаме идеи за финална битка. Повярвай, мога да ти кажа и съвършените правила за такава, а и вече е имало такава битка преди 2 или 3 години (тогава бяха уведомили хера и тя "коригира" рециклажа, и т.н.). Въпросът е само един и никой не ми отговори на него - как предпочитате - "финалната битка" да е легална и общодостъпна... или да карате всеки, който желае да се налее, да мисли сценарии, защо и как някой се е треснал в него или той пък е тряснал някого. Просто е и други варианти няма, благодарение на бойните точки. Само и единствено заради тях. И не - не казвам нищо против тях, просто отбелязвам причината, а който иска нека си прави правилните или извратените разбирания на думите ми, които искрено се надявам, че няма нужда да обяснявам още по-подробно. Положението при този геймплей, тези правила и тази игра - са такива.
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 3:07 pm, променено общо 1 път.
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Абе с две думи нищо ползотворно... оставаме както сме си или забраняват финалните битки и каквото стане след това. Ако хванат някой , хванат.

Не се появи изпълнимо предложение според мен, ако някой измисли да пише.
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 22 2009, 17:47) Абе с две думи нищо ползотворно... оставаме както сме си или забраняват финалните битки и каквото стане след това. Ако хванат някой , хванат
Ами според единия вариант - всичко остава както досега. Според другият, за всяка финална битка, например, ще трябва да има допитване до админа и вероятно след като тя се състои, ще се махат бойни точки и рециклаж, и ще се възтановяват корабите на защитника, административно. Разликата ще бъде в една добра черта и една лоша черта - добрата е, че все пак който иска да се "налее", ще му се наложи да мисли сценарии как да заобиколи правилата, и ако евентуално сбърка някъде - може и да не завърши рунда. Лошата - повече работа за админа. А това, повярвайте, е даже много лоша черта, въпреки че не ви пречи особено на редовите играчи... донякъде.

Относно докладването от друг играч, че някой се "налял" чрез финална битка, не е задължително да си юрист с 50 годишен стаж, за да си наясно, че човек не може да бъде винен, дори наказван, само по клюки. Не е ли доказуемо, няма как.
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 4:17 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”