Предложения за "финални битки"

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 22 2009, 12:43) Абе много хубаво предлагате, ама мислите ли, че админа ще ходи да обикаля на всички приятелите и да маха бойни точки и рецове :) ???

Идеята ми е следната...ако е забранено да има финални битки, то играчите сами ще дебнат кой минава у лево и ще сигнализират....просто е в техен интерес да го правят.
Всъщност, Скорп, няма нужда да даваш пример, вече уточни с едно просто изказване - идеален вариант няма да има, но този в момента е оптимален. Предложението на Мачони си е добро, ясно е, но и всички сме наясно с манталитета на 90% от играещите.

Ще го кажа направо - как предпочитате? Финалните битки да са като сега - на показ, да е ясно пред всички какво е станало - или другия вариант - да се правят без да се разправя на друг (Мачони, играчите имат интерес да "издават", но сега обикновено се знае за финалните битки просто защото не е наказуемо... а не защото всички сме последователи на Шерлок Холмс), да се чудите и да се вайкате к'ви са тия прота, дето все удрят преди вас човека, който дебнете всеки ден от месец насам...? Въпросът е риторичен. По-добре да се мрънка, но да е всичко общодостъпно, най-малкото да е и по-лесно за админа да го проверява. Тъй като никой пък не гледа от неговата позиция. Освен футболисти и политици, българите явно сме и перфектни администратори до един.

И с една битка за 10к бойни точки, никой няма да вземе рунда. Една битка не е сто. Като държите 10 човека и повече да се отказвате във съюзник, направете го и с удоволствие ще гледаме аудиторията как вашия съюзник също няма да завърши рунда. Сигурен съм, че админа си е преценил. Това, че случаят с Ани е по-различен, е съвсем друг въпрос, който не е задължителен за аудиторията, разбира се.

Малко дълъг пост направих, ако все пак някой го изчете докрай, ето нещо от мен - сегашният вариант е оптимален, но нека се добави още една клауза в правилника - На играч - до една или две официални финални битки на рунд (срещу него). Всичко друго се счита за наливане. Все ще има кой да злоупотреби и с това, но да сме честни - само ако човек от топ 20 го направи се бърка чак толкова. Ако някой-си Иванчо, да речем, на 568-мо място се налее с 2к бойни точки от приятел, надали ще прецака рунда.

Винаги има вариант да се заобикалят правилата и да се преиначават същите. Същото е и със законите в държавата. Вие си избирате дали това да е общодостъпна информация или да става зад гърба ви, докато вие се кефите на розовата хармония... във фантазиите си. Глас народен - глас Божи...
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 11:11 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 22 2009, 11:55) това си е проблем, но някой път може да няма време да пише на админ, че и отговор да има какво да прави.

Допускам вариант да се посрещне и да го рециклира. Ако е веднъж добре, ако е рецидив с последствия. Също така администратор винаги може да прецени друго и да премахне бойни точки и рециклаж. Все си мисля, че хората в горните етажи на класацията се знаят и може да се прецени кой какво прави. Ама като каза и за забравените флоти, във втора май имаше Диос същия проблем, дето си зануляваха приятелите с "уж забравени" флоти.

айде хора мислете :)
Нали ти е ясно, че една таква битка като споменатата от Скорпиона не е нужно да е системна. В последния месец не е проблем някой с 5к кръстове да се изсипе към 2-рия в статистиката и да му налее толкова бойни точки, и толкова рециклаж, че да няма смисъл от 2-ра такава и рунда да е ясен. Пък тогава ходи разправяй, че онзи сам решил да литне.
Ами ако в атаката има и 5,6 .. 10 знс-та какво да прави защитника, да бяга и да се надява планетата да не падне, че го няма админа и няма как да получи отговор на това може или не, да посрещне.

ПП. Също мисля, че трябва ако има финална битка да се пише преди това на ОВ и след получен отговор да се състои. Не мисля, че максимум 1 ден изчакване ще е проблем за човека решил да приключи с играта :)
Последна промяна от Degrade на чет яну 22, 2009 11:09 am, променено общо 1 път.
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

При пратено ЗНС, е ясно, че няма кой тъпак да си оголи планетата, ако може да посрещне без особени последствия за него.

Тогава пък що да не се наливаме със ЗНСта... както казах - варианти дал Бо... ъъ, Ривъра де.
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 11:14 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

С допустим брой финални битки пак не стават нещата: Седя и следя Джедая колко финални битки има и в момента, в който направи максимума му литвам със слабата си флота.... и пак стигаме до горния пример...
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Мисля, че пропускаме едно много важно нещо, когато започваме да говорим/мислим тези въпроси. И това нещо се отнася към Скорпиона: Ако нещо се измисли може ли да се вкара в този рунд, който е в разцвета си? Или ще подлежи за някой друг рунд, някога в близкото бъдеще. :)
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ако стигнем до някакъв по-добър вариант, то веднага ще го вкараме в действие!
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Мен ако питате умряла работа, ако вложите енергията в играта по висока КПД ще има.Там където е текло, пак ще тече.Лошото е повечето участници са едни и същи, но и там е същото положението.

P.S - Ми, тогава да си стане съотн. 1:1 между бойни и ресурсни.
Последна промяна от niki_god на чет яну 22, 2009 11:36 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Еми с тия бойни точки, така ще е. Ще се приемат като закони решенията на админа (който винаги са поне на 50% правилни, което също е добър вариант) и прав ви път и попътен вятър с новия супер Булфлийт ;) . Затова си играйте и се надявайте враговете отсреща да са благородници по душа.
Последна промяна от LoaD на чет яну 22, 2009 11:31 am, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 22 2009, 12:25) Еми с тия бойни точки, така ще е. Ще се приемат като закони решенията на админа (който винаги са поне на 50% правилни, което също е добър вариант) и прав ви път и попътен вятър с новия супер Булфлийт ;) . Затова си играйте и се надявайте враговете отсреща да са благородници по душа.
Така де, поне 50 % ....или е правилно или не е....

За мен обаче, този процент е малък :c022:
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Ицо, Ицо, аз казах ли ти Ицо....
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”