опааа

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитатколкото и да е глупава ако разбере че заедно с червея ще налапа и куката няма да се хване.[/quote]

а рибаря много ли е умен за дето разказва във форума,че отива за риба ?????
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jan 22 2009, 07:55) а рибаря много ли е умен за дето разказва във форума,че отива за риба ?????
не особено ама да видиме дали ще се хване на голата кука .да имаш нещо против блесната?
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
charovna

Мнение от charovna »

Летален, последно акаунта ти откраднат ли е или не е, да знам дали да тормозя Ицо, че и без това е доста зает :)
Потребителски аватар
Shadow
Генерал (General)
Регистриран: нед фев 06, 2005 2:48 am
Контакти:

Мнение от Shadow »

`Raziel` написа:QUOTE (`Raziel` @ Jan 22 2009, 01:01) Смени ли си паролата на акунта в булфлийт.Тва е първото нещо дето тряя да направиш според мен.
Я.. ти си бил жив. :a013:
charovna написа:QUOTE (charovna @ Jan 22 2009, 08:49) Летален, последно акаунта ти откраднат ли е или не е, да знам дали да тормозя Ицо, че и без това е доста зает :)
Разбира се, че не е. Проблемът е друг. :a055: Просто ако го споделя много хора ще се възползват. Дори и от това изречение достатъчно умните ще се досетят.

Лек ден. :bravo:
Over a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

<3 dios ;)

dios's/fan/4/life
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Според мен са искали да ти направят проблем с влизането а не да ти откраднат акаунт. Помисли кой те дебне, и кой прибягва до такива хитрости.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Не мога да засека кой ти е влизал в акаунта защотот е голямо мазало, много кукита, не мога да проследя нещата. Единственото интересно е от преди малко, не знам как но има следното съвпадение почти през 2 минути. Твоя и още един акаунта са отворени от един същи браузър, само че от различни IPта:
IP вероятно от Unex надежда софия - акаунт rebodron 2009-01-22 22:03:54
твоето IP - letalenizhod 2009-01-22 22:01:53

Ако имаш представа кой е този и дали си се логвал около 22 тази вечер - това ще помогне.

п.с. Сори. Отбой, инфото не е вярно. Хванах леко бъгче в контролния панел, ще трябва да го оправиме. Дава вашите последни времена, а реално куки IDтата са от преди време, значи не мога да ти помогна на този етап.
Последна промяна от freeico на чет яну 22, 2009 9:36 pm, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”