skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 22 2009, 01:55) Мда...вселената се е крепяла на администрация едно време....сега се крепи на правила! И правилата докато аз съм администратор(което не е сигурно колко ще продължи) ще са еднакви за всички! Хич, не ми дреме дали му харесва на някой или не! Това е положението!
Който не може да играе по правилата - прав му път !
За ситуацията с Атомик ще повторя пак: Никаква връзка няма между акаунт Атомик и акаунт Зорница. ИП, кукита и пр. Нищо! Няма причина да не може да литне тя срещу него и той да посрещне! Подобни битки има доста.....да не казвам почти всеки ден! Това в чисто игрови план. Отелно към боя съм подходил и чисто човешки. Дали са ме излъгали или не, времето ще покаже! Дребнави и злобни подмятания не ме греят .... толкова от мен .....
П.П. Съжалявам ви направо .... не вярвах, че толкова злоба...... и глупост може да има в някои!
скорпи не знаех че си наивен?!!!!!! уви ще се наложи или да повярваш или да преосмислиш начина си на живот от тука нататък.аз лично се записах за курсове по сепуко(да се чете не ми пука).дано ми помогнат да изчистя завистта