Финална битка

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Както ти казах, Анче, стискам палци и те очаквам следващия рунд пак и с нови сили :)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 21 2009, 20:44) Както ти казах, Анче, стискам палци и те очаквам следващия рунд пак и с нови сили :)

Анче, здр от мен и от Соня също и тя ти праща поздрави и ти пожелава успешно пътуване и всичко да мине добре.за атомик , баце здраво ме излъга ти си знаеш защо, въпроса ми към тебе е къде ми е ацц във 2ра . Сега за самата битка , гледам че е доста добра на този етап от рунда .не мога да разбера защо е тази злоба при повечето хора, нали затова си има правила за финална битка е вие па кво искате да се разбие някъде другаде а не във атомик-гаджето и .та в този ред на мисли, ангеле ти освен да зануляваш във форума вземи и ти се регни в играта за да видиш как играе атомик а не да замайваш лапетата в играта и те да се разбиват във някой и ти взимаш рециклажа.
Последна промяна от Mo`Money на ср яну 21, 2009 8:28 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

"кви вафли бе мен?" :lol: посмях се, много ми харесаха всички мения :) и ще добавя само:
еваля еваля хубава битка

ПП: аааа води се вселена спиииииииид демек трябва уж да се лети колкото се може повече,а като гледам всичко на кирки разчита и пак е супер скука игарата те кара да стоиш на ниски точки и да биеш защитници земете раздвижете тая вселена!!!
Победата Ще Бъде Наша
the_predator

Мнение от the_predator »

duinox написа:Цитат(duinox @ Jan 21 2009, 22:41) раздвижете тая вселена!!!
офф: работя по въпроса :c022: :P
Потребителски аватар
jadai
Редник (Private)
Регистриран: ср мар 15, 2006 11:51 pm
Контакти:

Мнение от jadai »

Хайде и аз да се включа... та сичко започна оюе с даването на Адикшъна ( и то защото бях на гости в тоя момент,иначе тоя ацц нямаше да попадне никога в такъв играч,камоли жена ) но това колко е Прос Адикшъна няма да обсъждам...
та като разбрах че са приятели с мойта конкуренция....ами изгоних я ...Тя остана без съюз ама не отиде при любовта.. ми си остана без съюз,което с оглед на случая е малко (вие си правете изводи) ..
За финалната ви битка на 16-тия ден .. ами битка...атомик красиво го направихте,но ако беше дошла зорница при мене за битка щеше да е по-красиво :P :P Тука имам 1 въпрос към тебе защото от конкуренцията ти никой ти не вярва.. и аз не ти вярвам особено..но да речем искам да ти повярвам ...та ,,Като казваш че никой не е искал да е наливане ти били заявил че не ти трябват тия 10к бт искарани по-различен начин от останалите,,? тогава всички биха те подкрепили.. и за мене клони към наливане ма предполагам си има причини това заминаване...Дано го оправдават и анчето да не спира бф-то,още не си е изпулнила обещанието към мене (цял рунд да ми лети) :P
за тия Финални битки ами пълна пумия аз лично я почуствах преди 2 рунда... сега и да стане няма ми напрай впечатление...
П.п накрая скорпиона виновен..еми виновен като е Админ кой друг да е виновен.. Ама нали преди него е имало още куп админи..не само в спеед и правилата си се градат и тва с финалните бози не е от днес,не е от вчера.. И докато се оправи тая пумия ще мине време,но да се надяваме,че ще е по-бързо :a013:
Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

jadai написа:QUOTE (jadai @ Jan 21 2009, 22:04) Хайде и аз да се включа... та сичко започна оюе с даването на Адикшъна ( и то защото бях на гости в тоя момент,иначе тоя ацц нямаше да попадне никога в такъв играч,камоли жена ) но това колко е Прос Адикшъна няма да обсъждам...
та като разбрах че са приятели с мойта конкуренция....ами изгоних я ...Тя остана без съюз ама не отиде при любовта.. ми си остана без съюз,което с оглед на случая е малко (вие си правете изводи) ..
За финалната ви битка на 16-тия ден .. ами битка...атомик красиво го направихте,но ако беше дошла зорница при мене за битка щеше да е по-красиво :P :P Тука имам 1 въпрос към тебе защото от конкуренцията ти никой ти не вярва.. и аз не ти вярвам особено..но да речем искам да ти повярвам ...та ,,Като казваш че никой не е искал да е наливане ти били заявил че не ти трябват тия 10к бт искарани по-различен начин от останалите,,? тогава всички биха те подкрепили.. и за мене клони към наливане ма предполагам си има причини това заминаване...Дано го оправдават и анчето да не спира бф-то,още не си е изпулнила обещанието към мене (цял рунд да ми лети) :P
за тия Финални битки ами пълна пумия аз лично я почуствах преди 2 рунда... сега и да стане няма ми напрай впечатление...
П.п накрая скорпиона виновен..еми виновен като е Админ кой друг да е виновен.. Ама нали преди него е имало още куп админи..не само в спеед и правилата си се градат и тва с финалните бози не е от днес,не е от вчера.. И докато се оправи тая пумия ще мине време,но да се надяваме,че ще е по-бързо :a013:
Нещо хвалбите май са ти в повече а ? Тази игра не е индивидулна.Решила ани да се удари ще се удря. Яд ли те е че не беше в тебе ? Какво като атомик друпна малко нали си велик играч ще го настигнеш.Ужжж си бил много добър ама веднага ти друпнаха леко и почна да мърмориш. Ако си велик играч докажи го този рунд остави миналото зад гърба си и покажи че си мъж и направи хубав рунд, а не да ми мрънкаш, че еди кой си се е ударил в еди кой си.Така че стига си се правил на велик и си мълчи повече. Приятна игра :) :crazy_pilot:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

той е момче :P
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@jadai, мисля че Анче има малко по-важни неща, отколкото да ти лети в момента ;) А тя е доказала, че е летец не един и два пъти :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Миланоф де си бре? Баси, а тая вселена се крепеше на администрацията едно време. Много взеха да стават администратор(ските) оливания. Нужно ли е да ни карате насила да заобикаляме правилата? Повярвайте можем да го правим така, че да ме хванете за палците, но нужно ли е? Миланоф или вземи вселената в ръце или изобщо ни кажете да ходим на майната си (демек при Краси). Докъде се извратихме, че има хора които дори го удобряват това, нямам думи ...

За финални битки, има административен акаунт на 1:1:1 пускате натам флотата, после дилийт .., та...ци такива ...

Поздрави:
Аз
Последна промяна от JackDaniels на ср яну 21, 2009 11:28 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Мда...вселената се е крепяла на администрация едно време....сега се крепи на правила! И правилата докато аз съм администратор(което не е сигурно колко ще продължи) ще са еднакви за всички! Хич, не ми дреме дали му харесва на някой или не! Това е положението!
Който не може да играе по правилата - прав му път !

За ситуацията с Атомик ще повторя пак: Никаква връзка няма между акаунт Атомик и акаунт Зорница. ИП, кукита и пр. Нищо! Няма причина да не може да литне тя срещу него и той да посрещне! Подобни битки има доста.....да не казвам почти всеки ден! Това в чисто игрови план. Отелно към боя съм подходил и чисто човешки. Дали са ме излъгали или не, времето ще покаже! Дребнави и злобни подмятания не ме греят .... толкова от мен .....

П.П. Съжалявам ви направо .... не вярвах, че толкова злоба...... и глупост може да има в някои!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”