дай пак да те пробвам - може и да дадешT-J написа:Цитат(T-J @ Jan 21 2009, 19:12) Бе аз питах 1 Гид ама не ми каза. Баси![]()
Рестарт вселена 1 (SPAM)
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Последна промяна от Nicoll на ср яну 21, 2009 6:19 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Ужас... да не би да се е покрил и да не отговаря? ах тия гидове
п.п: младите играчи имат нужда от истински житейски уроци! че даже и този от който очакваш помощ, може да не му е до теб в тоя момент :Р (това в многоъгълника на шегата)
п.п: младите играчи имат нужда от истински житейски уроци! че даже и този от който очакваш помощ, може да не му е до теб в тоя момент :Р (това в многоъгълника на шегата)
Последна промяна от LoaD на ср яну 21, 2009 6:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
аа мани ти с виагра, че ще литнеш с мръсна газ и ще надървиш лазера, като шпионкаT-J написа:QUOTE (T-J @ Jan 21 2009, 19:16) А бе той каза да проам с виагра ако не стане с нея да проам с мейла и паса ама нещо ма съмнява и 2те да станат :D Ех тоя Гид много ги разбира![]()
Последна промяна от VaCaTa на ср яну 21, 2009 6:34 pm, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Кат каза Шпионка се сетих как един Гад (оопс май беше Гид) се отнася с последната почит при следния въпрос:VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Jan 21 2009, 19:29) аа мани ти с виагра, че ще литнеш с мръсна газ и ще надървиш лазера, като шпионката после и последна почит и ужааас
![]()
язи му летим со мръзна газ...
шпионкие со надървили лазеро...
единио пилот даже секазва лазер
(покри се на именнио си ден), а
другия е негъар ама я не съм расист...
ама оня сус тоз скаут от де го зе
даже и труповете им не върна да ги
погребем горките и да отдадем
последна почит.
тука става дума за почит на загинали, а той Гада (оопс май пак го обърках) отговаря:
Карай бе, кво ти пука пуцай си
и тва е
Тц тц тц какъв е тоя житейски урок към младите тц тц Покосен съм от това
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Ами как какъв - продължавай напред с гордо вдигната глава и не намирай време за съжаление и скръб. Така е в живота - днес летиш волно, гониш трансове, утре те возят в рециклатори...T-J написа:Цитат(T-J @ Jan 21 2009, 20:33) Тц тц тц какъв е тоя житейски урок към младите тц тц Покосен съм от това![]()
Последна промяна от LoaD на ср яну 21, 2009 6:43 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.