Финална битка

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
anche
Редник (Private)
Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от anche »

[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
the_predator

Мнение от the_predator »

anche написа:Цитат(anche @ Jan 21 2009, 14:06) Оригинал : http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=214de86c1e

Бекъп: http://saa.hit.bg/doklad.php.htm

браво
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Наливане!
Degrade
Редник (Private)
Регистриран: пет май 11, 2007 9:28 pm
Контакти:

Мнение от Degrade »

Dimorese написа:Цитат(Dimorese @ Jan 21 2009, 16:46) Наливане!
Само малко, но за сметка на това с добри флоти :)
Който ме мрази, под мен да лази!

[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 1 2007, 12:39 AM) Знам. Спрях сървъра за да си включа кафемашината. Ще почакате малко.[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Първо - кое му е доброто на флотите ?!? Второ - наливане, чисто ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Не че ми дреме особено кой се налива....ама като мрънкях да се забранят тия финални битки, само Лоуд мисля ме подкрепи.

Наливане или не - по правилата е, чак и римичка :) Всички т.н. "финални битки" трябва да са в един бот, може и координат 1:1:1 да свърши работа и да няма рециклаж.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Това Акк zornica -Бе взето от съюз ClassicZ-преди 10 дни .За справка-
http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=55996
И е взето точно с тази цел . Някой хора да се налеят .
Не това не е наливане - ТОВА Е НАГЛО НАЛИВАНЕ.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

И да добавя....не ми се мисли до какво ще доведе този акт в края на рунда....Мисля да посъбера танкери около 5к и да направя една финална битка :) И ако още 20 човека решат така, кво правим :) ? Дано някои потребители не пропуснат да хванат иронията в поста ми.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Защо пък да е наливане? Нима акаунта не атакуваше? Нима акаунта не можеше да се разбие преди да изкара 500 кръста? Но се разби с доста наличен флот, такъв какъвто повечето може би нямаме/те.

Докато са недообмислени финалните битки ще е така. Махони е прав в случая. Който иска да се разбива - в 1:1:1, или пък след изрично предупреждаване и да се махат бойните точки. Но докато са такива правилата, не мисля че подобно нещо спада към графа наливане.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jan 21 2009, 18:21) Не че ми дреме особено кой се налива....ама като мрънкях да се забранят тия финални битки, само Лоуд мисля ме подкрепи.

Наливане или не - по правилата е, чак и римичка :) Всички т.н. "финални битки" трябва да са в един бот, може и координат 1:1:1 да свърши работа и да няма рециклаж.
Не знам до колко кораба стигнахте, ама като гледам статистиката, битката все пак е добра ;) .

Включвам се в темата, не за да вземам отношение или нещо друго, ами заради по-горното изказване на Мачони. Идеята му страшно много ми хареса, пак бих го подкрепил :P . Вземете го като съветник, поне що се отнася до тоя въпрос :) . Направо който иска да се разбива у 1-цата, пък админа ще поства... Aко трябва, съм съгласен на мен да ми дадат административнo акаунт на 1:1:2 да се разбиват в мене, пък аз ще поствам и ще правя бекъпи :P .
Последна промяна от LoaD на ср яну 21, 2009 4:46 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”