Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Аз също съм ЗА.... едно стациониране в друга галактика,а защо не и 2 може да коства няколко милиона газ и
същевремнно да е доста продължително...
едно връщане особено минути преди да кацне (както ми се е случвало в други рундове поради лаг или нещо друго
обичайно) не е никак приятно....
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
И аз съм съгласен в бързината ми се е случвало често.Ланга спомена стациониране и се сетих че трябва да иска и по-малко газ от транпорт примерно защото е една дължина все пак,не са две...
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Jan 21 2009, 16:42) И аз съм съгласен в бързината ми се е случвало често.Ланга спомена стациониране и се сетих че трябва да иска и по-малко газ от транпорт примерно защото е една дължина все пак,не са две...
Като върнеш стацването колко дължини стават?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Jan 21 2009, 16:39) То ако нямаше някакви рискове, нямаше да е игра, а вероятно нещо като симулатор .....
Както казах...ми се е случвало от лаг-а на играта...искам да върна друго стациониране и от лага връщам
грешното....случвало ми се е....и да ми върнеш газта после,няма как да ми върнеш изгубеното време
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 21 2009, 17:39) То ако нямаше някакви рискове, нямаше да е игра, а вероятно нещо като симулатор .....
Да, кофти, ама е прав.
П.П.: Скорпа имам предвид. Като се замисля преди време (дали не беше и по-добре) пък и координатите сами трябваше да ги въвеждаме при изпращане на полет. Е тогава кви изцепки ставаха пък... не че сега не се облажваме с по някой друг заблуден транспорт (щот тиквеника е забравил, че ти е запаметил твойте координати за изпращане на мисия), ама кат да е.
Последна промяна от LoaD на ср яну 21, 2009 4:54 pm, променено общо 1 път.