Съюз Форум

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Къде мога да почета как се използва това меню, не открих в HELP-a, а търсачката на форума дава на късо нещо...

P.S.: Помня, че имаше нещо такова в алфа рундовете на Хановете, но не му намирам опциите на това тук... да не би да трябва да съм лидер?
Последна промяна от LoaD на пон яну 19, 2009 3:32 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 19 2009, 15:24) Къде мога да почета как се използва това меню, не открих в HELP-a, а търсачката на форума дава на късо нещо...

P.S.: Помня, че имаше нещо такова в алфа рундовете на Хановете, но не му намирам опциите на това тук... да не би да трябва да съм лидер?
това беше на времето ..... :)

когато вселената бе млада (и зелена), админите бяха админи и малките зелени човечета от Алфа Кентавър, бяха малки зелени човечета от Алфа Кентавър (а не пиянстващи нон-стоп из студентски град) ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Ще цитирам един класик: Тя кризата не беше ли газова?
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Не, че разбрах нещо :c022: Значи вече не е в употреба или тепърва ще бъде? :>
Потребителски аватар
Mehanika
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:24 pm
Контакти:

Мнение от Mehanika »

Ако може да стане както в хановете , всеки съюз да си има клан форум и там да се коментира всичко за съюза от проблеми до занулулени , ще е голям кеф :) .

сори за спама
[url=http://cska.bg]яко сайтче[/url]

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Щом е за спама и аз се извинявам, ама то преди си го имаше ... Да не говорим колко се използваше ... Ама на мен ми липсва форума на СССР, който беше в този форум ... Имаше доста зрелища вътре ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

СПАМЪРИ :P

В крайна сметка, така и не разбрах за какво е в менюто и къде да прочета за това. Ако бях някой новобранец, горкият аз :) . Нещо интересно и сложно ще да е, ами затуй всеки си мълчи...

А, и по-важното... от този рунд ли е или...? От сега ви казвам, че голям спам ще пада, ако се пусне в употреба :) .
Последна промяна от LoaD на пон яну 19, 2009 6:07 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

Отначало само лидера може да започне развитието на тази част от менютата. След като лидера побутне там малко може да се правят теми от играчите на съответния съюз (а бе форум като форум само, че е за съответния съюз и лидера играе ролята на админ на форума) мисля, че това изяснява в общи линии :)
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Смятам че темата си е спам . Така че отива в офтопик .
Приятна игра
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

И аз Благодаря, че вече и официално ми обявихте горкото темичка за спам-място, отколкото да помогнете на човек в беда (незнание). Бива ли така бе, кой ва е възпитавал вас :P .
Последна промяна от LoaD на пон яну 19, 2009 11:01 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”