Четем ли.....

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Аз не чата книги... Преди четях, при това много, но вече не...
Всъщност излъгах... От време на време разгръщам Д-р Спок :) ... А и Българска кухня... ;)

Няма да си кривя душата и да не призная, че книгите за този етап на живота ми не са ми приоритет... Нито пък имам намерение да изпъквам с голямата си библиотека, която част от нея е изброена по-горе... или пък със "завидни" познания към класици, за които съм сигурна, че някои и хабер си нямат за какво са писали въобще, или пък какво е било тяхното послание за поколенията - нищо, че са ги чели (уж)... Каква съм невежа!
Нямам и любими автори - с дълбока почит съм към тях!
Но пък имам една любима книга с дълбока сантименталност за мен и тя е "Роб на свободата" от Бозушки.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

A аз не мога да разбера що с толкова ирония пишете...Седнал ли си с томче в ръка за няколко часа някога-спечелил си.Без значение кой е автора и кога е писал.Толкова злоба в тема за книги...Ебаси.
Последна промяна от EvilForce на пон яну 19, 2009 1:18 pm, променено общо 1 път.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Мнение от I_love_my_LaNGa »

аз не съм много от четящите,но както много неща и това не ми е чуждо.... от българските
препоръчвам на всеки да прочете "Железният светилник"....като цяло творбите на Талев
много ми допадат....ако не говорим за романи бих споменал и Вапцаров.... от небългарските
автори-Карл Май,Александър Дюма,Даниел Дефо...
Последна промяна от I_love_my_LaNGa на пон яну 19, 2009 2:30 pm, променено общо 1 път.
И пак ще бъдем на върха,това е нашата съдба и най-великия на света- Ботев!

[b][color=blue]WAREZ.RU[/color=blue][/b]
corpusdelikti
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 01, 2008 9:34 pm
Контакти:

Мнение от corpusdelikti »

странното е че всеки има различен вкус относно книгите.поради тази причина се зараждат и споровете в които се ражда истината която винаги е някъде по-средата и е различна за всеки.
някой да е чел книгата :и малко любов за утре:?страхотна е !поне според мене.
личните ми предпочитания за автори са
дж.хадли чейс
реймънд чандлър-много труден за превод и страхотен в описанията и сравненията.
дончо цончев-никъде не видях това име от българските автори
богомил райнов-няма нищо по-хубаво от лошото време.
николай хайтов-отново се сещам за борбата му за национална индентичност на нацията- книгата е бодливата роза.
мики спилейн.
ако почна да изреждам всичко което ми харесва няма да ми остане време за четене .
въпрос на вкус-казало кучето и си облизало задните части
така че според мене е много важно да не поемаш сапунени романи които ти отнемат всичко а не ти дават никакви реални познания за бъдещата ти реализация.
знам че ще ме оборят някои хора , но преди това моля ви сравнете какво сте прочели вие и какво аз или някой друг.пак казвам всеки има вкус.
Търся търговец който продава Кръстове на по-евтина цена от базовата плс ( знам че няма да има изобилие но все някой ще се намери )
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Тери Пратчет, Артър Конън-Дойл, Оскар Уайлд, Александър Дюма, Агата Кристи ;)
Малко офф: Абе Ивъл тва в подписа ти е от един виц не знам дали го знаете ама ше ви го разкажа ;)
Зайо Байо бил най-големия тревоман в гората и всички животни ходели да си взимат трева от него.Един ден бобъра решил, че и той иска да пробва какво е да пушиш трева и отишъл при Зайо Байо.Заека свил един масур и му казал "Ся бобър дърпаш, правиш 2 дължини на ей тва езеро тука и като излезеш ше издишап" засилил се бобъра скочил в езерото...милали 5 минути бобъра никaкъв го няма...минали 10 мин. Заека почнал да се притеснява отишъл по-близо до водата от там изкочил един хипопотам... Издишай бобър издишай :D
Последна промяна от `Raziel` на пон яну 19, 2009 4:02 pm, променено общо 1 път.
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”