Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 18 2009, 16:52) Мненията са били спам и са разводнявали темата, за това някой с права е сметнал да ги модерира.....
Още въпроси?
ххаах, моля те - покажи ми точката, където това е ПРОТИВ ПРАВИЛАТА
п.п. и коя тема са разводнявали? да ти покажа ли другите теми за Малки битки?
п.п.1 - излишно е да казвам, че следя всичко в този форум и знам кое къде да намеря ...
Последна промяна от Nicoll на нед яну 18, 2009 4:01 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Някъде да пише, че в Трибуните спама и разводняването е разрешено? Както казах - сметнато е за нужно да се делнат въпросните мнения - делнати са ...... други въпроси?
Последна промяна от skorpionbg на нед яну 18, 2009 4:02 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 18 2009, 16:57) Някъде да пише, че в Трибуните спама и разводняването е забранено? Както казах - сметнато е за нужно да се делнат въпросните мнения - делнати са ...... други въпроси?
да, искам да знам кой ... не приемам този отговор ... повече от ясно е, че няма да оставя така нещата ...
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Определено не разбирам за какво е тая патардия и колко важни са били тези мнения, че толкова много се търсят... Аз лично не бях чела темата, нищо, че бекъпите ми фигурират там, та дори и битките не съм погледнала, но както и да е...
И сега когато я погледнах, определено плаче за по голямо модериране...
Пък Nicoll, ако искаш се оплачи и на папата... Просто ти се чудя, нямаш ли си съседи в космоса за скраб, та тука търсиш такъв?!
Темата приключи!
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
тъй като бях извън дома, едва сега виждам "каква невероятна ..... драма" съм сътворил........
е за да изясним въпроса, двете мения бяха затрити от мен, както и преди ден изтрих първоначалния спам в същата тема (мисля, бяха около 4-5 поста).
като администратор на вселена 1, прецених че спама е излишен в тази тема и затова реших да го изтрия....
не смятам, че от това темата изгуби ценноста си, но не съм и очаквал пораждането на толкова трагична реакция заради същите две мения......
на засегналите се, поднасям своите извинения......
занапред смятам да прилагам същият критерий и да да трия спам-постовете недопринасящи с нищо за темата, в която са..... а и независимо на кого са .....
Приятно забавление
п.п.
а и смятам да я преместя в офф-а - където и е и мястото....
Последна промяна от CORWIN на нед яну 18, 2009 5:56 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]