Въпрос
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
Уважаема Администрация, днес установих, че някои мнения от Трибуната на уни 1 са изтрити (включително и едно мое). Въпросът ми е кой и защо, при условие, че не съм нарушила правилата на трибуната:
ЦитатПравила на трибуните
1. Ползването на кирилица е задължително.
2. Обиди срещу други играчи или екипа, както и нецензурен език подлежат на санкции. Използването на вулгарен език е абсолютно забранено.
3. Администрацията и екипа на форума се дистанцира от всякакви мнения изказани по трибуните и НЯМА да се намесва в междуособици и дразги
4. Добре е да има бекъп на битките, ако не може да се справите, помолете някого за помощ. Оригиналите на докладите се трият след кратко време от сървъра.
5. Битките се публикуват в трибуната която е за съответната вселена. Ако сте объркали - помолете модератор да ви я сложи където и е мястото.
6. Постовете написани в трибуните няма да се броят за да няма излишен спам.
7. Теми в Трибуните не се заключват, освен ако те не противоречат на общите правила на този форум.
8. Тези правила важат само за трибуните. В останалата част от форума неспазването на основните правила ще води до наказания. Който не е запознат с тях да прочете тук.[/quote]
Мисля, че дори и в сериозните раздели спазвам благоприличие, за разлика от хора на екипа, които си позволяват открит спам и там.
Бих искала да знам точката, която съм нарушила!
Благодаря!
Поздрави : Nicoll
ЦитатПравила на трибуните
1. Ползването на кирилица е задължително.
2. Обиди срещу други играчи или екипа, както и нецензурен език подлежат на санкции. Използването на вулгарен език е абсолютно забранено.
3. Администрацията и екипа на форума се дистанцира от всякакви мнения изказани по трибуните и НЯМА да се намесва в междуособици и дразги
4. Добре е да има бекъп на битките, ако не може да се справите, помолете някого за помощ. Оригиналите на докладите се трият след кратко време от сървъра.
5. Битките се публикуват в трибуната която е за съответната вселена. Ако сте объркали - помолете модератор да ви я сложи където и е мястото.
6. Постовете написани в трибуните няма да се броят за да няма излишен спам.
7. Теми в Трибуните не се заключват, освен ако те не противоречат на общите правила на този форум.
8. Тези правила важат само за трибуните. В останалата част от форума неспазването на основните правила ще води до наказания. Който не е запознат с тях да прочете тук.[/quote]
Мисля, че дори и в сериозните раздели спазвам благоприличие, за разлика от хора на екипа, които си позволяват открит спам и там.
Бих искала да знам точката, която съм нарушила!
Благодаря!
Поздрави : Nicoll
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Добър ден, Nicoll
Не разбрах много за какви мнения става въпрос, а и съм сигурна, че там в трибуната нищо не се трие и всичко се пази.
Но би ли проверила дали случайно не се намират в архива тук http://www.bulfleet.org/index.php?showforum=157.
Не разбрах много за какви мнения става въпрос, а и съм сигурна, че там в трибуната нищо не се трие и всичко се пази.
Но би ли проверила дали случайно не се намират в архива тук http://www.bulfleet.org/index.php?showforum=157.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Оу, благодаря за светкавичният отговор.
Става въпрос за тази тема (която все още е актуална, а не е някъде в историята) - > http://www.bulfleet.org/index.php?showt ... ntry525478 ... точно след мнението на Ivy имаше още две, които вече ги няма. Съжалявам, че умствено съм напреднала и имам слабостта да помня, но две мнения са изтрити. (мое и на Лоуд)
Въпросът е кой си е позволил това, като се има в предвид, че е против правилата.
Благодаря!
Става въпрос за тази тема (която все още е актуална, а не е някъде в историята) - > http://www.bulfleet.org/index.php?showt ... ntry525478 ... точно след мнението на Ivy имаше още две, които вече ги няма. Съжалявам, че умствено съм напреднала и имам слабостта да помня, но две мнения са изтрити. (мое и на Лоуд)
Въпросът е кой си е позволил това, като се има в предвид, че е против правилата.
Благодаря!
Последна промяна от Nicoll на нед яну 18, 2009 3:43 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
Мистерия, за съвсем друго иде реч, темата за малки битки Вселена 1. Ако нямаш достъп до Кошчето или не си ти човекът, изтрил ги, няма как да помогнеш
.
Второто случайно беше моето, добър удар Никол
. Според правилата е задължително да има обяснение и то в темата дадено, защо и как.
Второто случайно беше моето, добър удар Никол
Последна промяна от LoaD на нед яну 18, 2009 3:45 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
при условие, че вече сме двама - не мисля, че халюцинирам ...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 18 2009, 16:39) Мистерия, за съвсем друго иде реч, темата за малки битки Вселена 1. Ако нямаш достъп до Кошчето или не си ти човекът, изтрил ги, няма как да помогнеш.
Второто случайно беше моето, добър удар Никол.
Аз пък до колкото съм на ясно с форумната система, изтрити мнения няма как да отидат в друг раздел, щом си нямат тема. Така, че направо си им е ударен хикса. Ама може и да греша де. :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Ох, като на доктор явно отначало ...skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 18 2009, 16:45) За какво става дума?
Темата за малки битки уни 1 - след мнението (което показах по - горе) имаше още две ... моето (естествено закачливо) и на Лоуд. Е, следобеда вече ги няма. Тъй като, аз спазвам правилата на форума, държа и те да се спазват спрямо мен. Съответно искам да знам кой и защо (да ми каже коя точка нарушавам) ги е изтрил ...
Поздрави!
п.п. ето заглавието на темата - Първоначалните битки, Рунд 9
Последна промяна от Nicoll на нед яну 18, 2009 3:56 pm, променено общо 1 път.
-
skorpionbg