Въпрос

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Уважаема Администрация, днес установих, че някои мнения от Трибуната на уни 1 са изтрити (включително и едно мое). Въпросът ми е кой и защо, при условие, че не съм нарушила правилата на трибуната:

ЦитатПравила на трибуните

1. Ползването на кирилица е задължително.
2. Обиди срещу други играчи или екипа, както и нецензурен език подлежат на санкции. Използването на вулгарен език е абсолютно забранено.
3. Администрацията и екипа на форума се дистанцира от всякакви мнения изказани по трибуните и НЯМА да се намесва в междуособици и дразги
4. Добре е да има бекъп на битките, ако не може да се справите, помолете някого за помощ. Оригиналите на докладите се трият след кратко време от сървъра.
5. Битките се публикуват в трибуната която е за съответната вселена. Ако сте объркали - помолете модератор да ви я сложи където и е мястото.
6. Постовете написани в трибуните няма да се броят за да няма излишен спам.
7. Теми в Трибуните не се заключват, освен ако те не противоречат на общите правила на този форум.
8. Тези правила важат само за трибуните. В останалата част от форума неспазването на основните правила ще води до наказания. Който не е запознат с тях да прочете тук.[/quote]

Мисля, че дори и в сериозните раздели спазвам благоприличие, за разлика от хора на екипа, които си позволяват открит спам и там.

Бих искала да знам точката, която съм нарушила!

Благодаря!

Поздрави : Nicoll
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Добър ден, Nicoll
Не разбрах много за какви мнения става въпрос, а и съм сигурна, че там в трибуната нищо не се трие и всичко се пази.
Но би ли проверила дали случайно не се намират в архива тук http://www.bulfleet.org/index.php?showforum=157.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nicoll »

Оу, благодаря за светкавичният отговор.

Става въпрос за тази тема (която все още е актуална, а не е някъде в историята) - > http://www.bulfleet.org/index.php?showt ... ntry525478 ... точно след мнението на Ivy имаше още две, които вече ги няма. Съжалявам, че умствено съм напреднала и имам слабостта да помня, но две мнения са изтрити. (мое и на Лоуд)

Въпросът е кой си е позволил това, като се има в предвид, че е против правилата.

Благодаря!
Последна промяна от Nicoll на нед яну 18, 2009 3:43 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мистерия, за съвсем друго иде реч, темата за малки битки Вселена 1. Ако нямаш достъп до Кошчето или не си ти човекът, изтрил ги, няма как да помогнеш ;) .

Второто случайно беше моето, добър удар Никол :P . Според правилата е задължително да има обяснение и то в темата дадено, защо и как.
Последна промяна от LoaD на нед яну 18, 2009 3:45 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nicoll »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jan 18 2009, 16:39) Мистерия, за съвсем друго иде реч, темата за малки битки Вселена 1. Ако нямаш достъп до Кошчето или не си ти човекът, изтрил ги, няма как да помогнеш ;) .

Второто случайно беше моето, добър удар Никол :P .
при условие, че вече сме двама - не мисля, че халюцинирам ...
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Аз пък до колкото съм на ясно с форумната система, изтрити мнения няма как да отидат в друг раздел, щом си нямат тема. Така, че направо си им е ударен хикса. Ама може и да греша де. :D
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Съжалявам, че не помагам!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

За какво става дума?
Потребителски аватар
Nicoll
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Nicoll »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Jan 18 2009, 16:45) За какво става дума?
Ох, като на доктор явно отначало ...

Темата за малки битки уни 1 - след мнението (което показах по - горе) имаше още две ... моето (естествено закачливо) и на Лоуд. Е, следобеда вече ги няма. Тъй като, аз спазвам правилата на форума, държа и те да се спазват спрямо мен. Съответно искам да знам кой и защо (да ми каже коя точка нарушавам) ги е изтрил ...

Поздрави!

п.п. ето заглавието на темата - Първоначалните битки, Рунд 9
Последна промяна от Nicoll на нед яну 18, 2009 3:56 pm, променено общо 1 път.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Мненията са били спам и са разводнявали темата, за това някой с права е сметнал да ги модерира.....

Още въпроси?
Отговори

Върни се в “Off Topic”