stenly vs atila300

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Stenly_lovech
Редник (Private)
Регистриран: съб ное 08, 2008 2:49 pm
Контакти:

Мнение от Stenly_lovech »

Няма история просто го видях и литнах, реца почти целия е в складовете ми.
Ако може някои да направи бекъп, ще съм му благодарен!
http://uni2.bulfleet.com/doklad.php?id=3f37d3fb50
stenly Vs. atila300

П.С: и моля без глупави коментари!!!
Последна промяна от Stenly_lovech на нед яну 18, 2009 1:02 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2128154][/url]
buzuki
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 03, 2006 11:09 pm
Контакти:

Мнение от buzuki »

Добра битка!Да! :a013: Атилката си го дебнех бая време!Добра флота е понаправил!В интерес на истината скоро не бях го засичал наоколо с изкючение на няколко транса които му отнесох оня ден!Забегнал е в 3-та :crazy_pilot: и товаму е коствало картинките на корабчетата както се вижда!Пък аз се чудех кой ли го е думнал!Успех и на 2-мата! :a055:
Последна промяна от buzuki на нед яну 18, 2009 7:09 am, променено общо 1 път.
atila300
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 26, 2008 7:04 pm
Контакти:

Мнение от atila300 »

buzuki написа:Цитат(buzuki @ Jan 18 2009, 07:05) Добра битка!Да! :a013: Атилката си го дебнех бая време!Добра флота е понаправил!В интерес на истината скоро не бях го засичал наоколо с изкючение на няколко транса които му отнесох оня ден!Забегнал е в 3-та :crazy_pilot: и товаму е коствало картинките на корабчетата както се вижда!Пък аз се чудех кой ли го е думнал!Успех и на 2-мата! :a055:
Наистина е станала хубава битка :dizzy: Що се отнася за флотата--беше в 3та защото имах уговорка със един стар и опитен играч да си срещнем корабите.
Поздравявам stenly :a055:
datisevrushta
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 03, 2008 3:54 pm
Контакти:

Мнение от datisevrushta »

Ще взема да се надуя :) ,стария и опитен съм аз :a013: , за битката майсторска работа и не лош флот Атила.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

atila300 написа:Цитат(atila300 @ Jan 18 2009, 08:30) Наистина е станала хубава битка :dizzy: Що се отнася за флотата--беше в 3та защото имах уговорка със един стар и опитен играч да си срещнем корабите.
Поздравявам stenly :a055:
Щяхте да ги извеждате в парка на разходка ли? :) ))

Иначе битката е много доходоносна ;)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”