Бойни точки от защита на нокс

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
undertakerX
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 31, 2007 8:53 am
Контакти:

Мнение от undertakerX »

защо като се разбият 4 ракетни на защитник нокс дава 6.8 точки , а не 8
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

undertakerX написа:Цитат(undertakerX @ Jan 16 2009, 18:41) защо като се разбият 4 ракетни на защитник нокс дава 6.8 точки , а не 8
Може ли да видим битката? :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Да така е, предполагам че е откакто "оправиха" ноксите да губят толкова точки колкото им е струвал флота - т.е. 15% по малко.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

Цитатето ти битки , май е бъг

http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=f4ffffd056

http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=baa09da010[/quote]

Така, получихме битките, благодаря за което :) . За сведение на undertakerX не е лично мой каприз, тъйкато предвид съобразената информация от помощта на играта
ЦитатБойни точки

Идеята е бойните точки да се печелят от успешни битки и така да се разграничат от нормалните точки (които се генерират на база изхарчен ресурс). Играч печели 1 бойна точка за всеки 1000 точки разлика унищожена структура. Пример: Играч 1 губи 4000 структура, играч 2 губи 2000 структура. Така играч 2 печели 2 бойни точки.
[/quote] беше необходима пълна информация, за да можем да отговорим на въпроса ти, че не би трябвало да дава 6,8 бойни точки, а 8 бойни точки, които са равни на (4 ракетни установки х 2000 структура е) 8000 разрушена структура.
Проблема е докладван и при първа възможност ще бъде коригирано.

Темата я местя в Докладвай за бъг и искрено се надявам да няма повече нередности, но ще я оставя отворена за евентулно възникнали още такива.
Спам няма да се толерира!
Pexos
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 12, 2005 9:04 pm
Контакти:

Мнение от Pexos »

Като прочетох отг. на Мистерия се обърках, като се позамислих се обърках още повече :)
Ще ползвам битката на с 4те ракетни за пример, ако може да ми обясните :)

1. Все си мислех, че това : "Защитникът губи точки: 6.8" означава че ако защитника е имал 120 ресурсни точки --> става на 113.2 ресурсни след битката. Ако е така при условие че възстановява 3 ракетни не следва ли да губи 2 точки ?
2. Ако бойните точки се дават за разбита структура --> ако на защитник е нокс с 4 транса, нападателя тр да получи 8 БТ, а не както е в момента 0.85 * 8

Може би неяснотите за мен идват от това че до момента няма 2 отделни полета - за загубени ресурсни точки и за загубена структура, ползвана за изчисляването на БТ.

И един въпрос малко настрани от темата: За изчисляване на рециклажа загубената структура ли се ползва или загубените точки?
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

Pexos и аз като те чета се обърках, ама съвсем... Но добре, че помня думите на един човек изиграл важна роля в историята на Булфлийт, които бяха: "Играта изкривява съзнанието на играчите понякога" ;)
Та да излезем от този омагьосан кръг в който ме завъртя и мен и да насочим вниманието си така:
Предвид горния ми пост, по абсолютно небрежен и прибързан начин пренебрегнах защитата, като защита и нейното възстановяване - регенерация. Извинете ме, за което...
Та Защитника губи 4 ракети, 3 от които се възстановяват (от първата битка). Следователно губи реално 1 ракета с 2 000 структура равни на 2 бойни точки ( това искаше да кажеш нали?) ;)
На втория ти въпрос т.2 нещо не ти разбрах
Цитат2. Ако бойните точки се дават за разбита структура --> ако на защитник е нокс с 4 транса, нападателя тр да получи 8 БТ, а не както е в момента 0.85 * 8[/quote] Ако защитника е нокс с 4 транса по 4000 структура прави 16000 загубена структура - и пада с 85% от 16 точки в точките си. Сиреч пада с толкова точки, колкото ресурс е вложил за направата им. (Дано да успявам и тук да отговарям - хихих)
И по последният ти страничен въпрос :) е ДА!
На база загубена структура се изчислява получения рециклаж.
Ако имаш нещо да докладваш, давай сега е момента... ;)
Последна промяна от misterya на нед яну 18, 2009 12:31 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”