Нов съм в играта и бих искал да ви помоля за някой и друг ценен съвет от 'истинските' майстори и 'старите кучета'
Бройте ме за абсолютно начинаещ. Всяка информация е добре дошла.
Благодаря предварително.
Лек ден.
Shadow написа:Цитат(Shadow @ Jan 17 2009, 15:44) Здравейте.
Нов съм в играта и бих искал да ви помоля за някой и друг ценен съвет от 'истинските' майстори и 'старите кучета'
Благодаря предварително.
Лек ден.
![]()
Nedospivko написа:Цитат(Nedospivko @ Jan 17 2009, 16:20) по принцип всеки си има стратегийка за играта според зависи кой колко време има за игра и какви са целите му![]()
по принцип в началото се започва с мини(колкото повече толкова по добре) после евентуално пускаш някой друга ракетна установка за да си пазиш ресурсчето ( трябва да следиш комшиите си кой колко флотка е направил) на 300-500 точки вече тряя знаеш как ще играеш през рундаако ще копаш си продължаваш с мините, може някой друга колонийка да си направиш и си вадиш корабчета за севан
![]()
ако си решил да досаждаш на комшиите и някви пишлемета да те псуват си избираш някой корабче от менюто и започваш да строиш (колкото повече толкова по добре) не трябва никога да си оставяш флота без надзор че има доста хиени които само това чакат (примерно аз)
ако имаш повечко свободно време може да се развиваш на скорости (колкото по бързо изкараш рециклатор толкова по добре) и си цъкаш през 5-10 мин на полетата със рециклажи и чакаш някой мармот като мен дето няма още рецки да надупи някой![]()
Бих ти обяснил на драго сърце, ама си такъв ламер, че няма се научишShadow написа:Цитат(Shadow @ Jan 17 2009, 16:44) Здравейте.
Благодаря предварително.
Лек ден.
![]()