Протеста

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Абе, хора, научете се най-накрая бе!!! Пише се (случайни примери): декларациИ, ексцесиИ, демонстрациИ!!! ДекларациЙ, ексцесиЙ, демонстрациЙ - НЕ !!! Набийте си го в главите (тези които го пишат по крайно грешният, и дразнещ, начин...)!!! Айде да се усещаме малко вече, а...?
Който се смее последен - сам пада в него ;]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Aбе дайте да се придържаме към правилата на форума и без такива агитации... иначе за Волен мога само да кажа (шегите тип Болен Лидеров и т.н. настрана...), че е един от най-умните хора в България сега. Да не кажа, че той и Любен Дилов-син са най. Всички, дето са имали личен контакт с първия специално, не схващат шегите на сценаристите на Слави, нито част от репликите по адрес на партията от знайни и незнайни войни. Моят съвет е, вие да не бъдете крайни в мнението си, да си го градите върху факти и личен опит, не на "рекъл-казал", и да си гласувате за това, което смятате добре за вас. Лошото е, че е по-добре да гласувате, отколкото да се въздържате, тъй като нали се сещате, че има партии, които точно това чакат. Ако българите не гласуват, то ще го направят десетките автобуси от Турция, да речем, които съвсем случайно решават да навестят страната ни в деня на изборите. Чиста гавра с нас, ама след като се видя колко можем да "протестираме"... все едно да ти го тикат изотзад (я между другото един майтап, който открих съвсем случайно, търсейки една пословица - напишете в Гугъл транслатора "локум гъз" и дайте превод от български на английски), ти да седиш спокойно и да гледаш. Горе-долу достатъчно цветущото обяснение дадох...

Стандартът на живот в България ще се подобри тогава, когато въведат изборите да са всяка седмица ;) . И както се пееше в една песен (голяма простотия, ама не мога да отрека, че вдига настроението :) ) - "на този избор гласувах за Доган - плати ми тока и дади... айран"...
Последна промяна от LoaD на пет яну 16, 2009 4:37 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
ACTIVEX
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 26, 2008 11:57 am
Контакти:

Мнение от ACTIVEX »

Не изчетох писаниците по форума, защото ме нямаше дълго време, а и е малко късно за четене на толкова коментари, но моето скромно мнение е, че тозо протест беше опорочен, по чия вина, или за чие облагодетелстване не знам, но просто вс виждат, че вместо към по добро ние вървим към по лошо ..... е за жалост не бях там за което съжалявам, но ги подкрепях духом и онлайн. Здравейте на вс с който се познавам! :)
Наказан сте поради някаква причина (вулгарни, обидни изрази или нечестна игра).
След изтичане на наказанието акаунтът ви ще бъде автоматично активиран до 30 минути, ако не го активирате сами.
Вижте таблицата с наказаните и за причината за наказанието
Отговори

Върни се в “Off Topic”