[ALDAN]quit vc [ P O H ]pvpkok

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 14 2009, 05:45) Fallen # Не си спомням да съм ти писал да пишеш в темата, защото тебе бих те викнал само когато имам нужда от тъпи и без мислени коментари, каквито само твоето въоражение може да съчини... Аиде със здраве !
некси прувукатор ми мязаш
обичам женичките обичам ги всичкитее
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 14 2009, 18:45) Fallen # Не си спомням да съм ти писал да пишеш в темата, защото тебе бих те викнал само когато имам нужда от тъпи и без мислени коментари, каквито само твоето въоражение може да съчини... Аиде със здраве !
Не знам кво е моето "въоражение", но вземи по изключение ми побелей, та да полетя и аз малко извън форума :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
dankata81
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 27, 2008 3:12 pm
Контакти:

Мнение от dankata81 »

браво съюзнико добра битка :a055:
Потребителски аватар
Toso_is_back
Редник (Private)
Регистриран: чет сеп 13, 2007 4:23 pm
Контакти:

Мнение от Toso_is_back »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Jan 14 2009, 19:00) некси прувукатор ми мязаш
Не просто се обичаме с fallen...
Fallen # личи си, че съм бил гладен ... " въо(б)ражение "
булфа го играя заради съучениците ми ( които взеха, че се изтриха )
вече не ме влече да седя по половин ден, такаче ще си останеш с чакането
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

federaciq написа:Цитат(federaciq @ Jan 14 2009, 19:00) некси прувукатор ми мязаш
ОООО комши, и тука ли плъзна тц тц.Нищо учи се (и на игра, и на правопис), ма нал знаеш приказката за акъла :) .

Сори за ОФТ, ма колегата ми е стара тръпка от 1 ва хи хи.
цитат 100jan :

Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.

Мой собствен извод :

Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Потребителски аватар
THE_SHADOW
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 31, 2008 6:37 pm
Контакти:

Мнение от THE_SHADOW »

хахахахахахахаха О М Г , :lol: :lol: да играеш някаква игра заради приятелитети , хахахх еми... нямам коментар освен : :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от THE_SHADOW на чет яну 15, 2009 4:01 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

niki_god написа:Цитат(niki_god @ Jan 15 2009, 04:05) ОООО комши, и тука ли плъзна тц тц.Нищо учи се (и на игра, и на правопис), ма нал(..) знаеш приказката за акъла :) .

Сори за ОФТ, ма колегата ми е стара тръпка от 1 ва хи хи.
обещавам
обичам женичките обичам ги всичкитее
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Браво quit , евала за хубавата битка. Дреме ти за скраба . А що се отнася до защитника, на никой не му пука дали е можал или не да избяга. Ако всеки виси над компа постоянно, играта се обезмисля
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Браво quit , евала за хубавата битка. Дреме ти за скраба . А що се отнася до защитника, на никой не му пука дали е можал или не да избяга. Ако всеки виси над компа постоянно, играта се обезмисля :triunfe:

На печелившите честито :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
Потребителски аватар
devastator
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 08, 2008 10:01 am
Контакти:

Мнение от devastator »

Toso_is_back написа:Цитат(Toso_is_back @ Jan 14 2009, 18:45) Fallen # Не си спомням да съм ти писал да пишеш в темата, защото тебе бих те викнал само когато имам нужда от тъпи и без мислени коментари, каквито само твоето въоражение може да съчини... Аиде със здраве !
Аз тебе бих те викнал за Не Грамотни коментари...
Какви хранилки какви глупости за 200 унита :D CMEX
[color=#000000]Чаве с флота ... бръммммммммММММ[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”