[ANSR]haho vs [ALDAN 2]martopm

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

Еми няма много история колонизирах преди 2 дена стацнах и вечерта го ударих ;) http://whyn0t.hit.bg/haho_vs_martopm.html реца си го прибрах без 3 милки метал :) късмет на защитника за напред оказа се точен човек :)
Последна промяна от slunceto на чет яну 15, 2009 12:07 am, променено общо 1 път.
the_predator

Мнение от the_predator »

много е точен наистина :) но мислихме че няма флота :) но явно е имал :) така и неможа да влезе в главния същз за което съжелявам :) тъй като остава кажи речи месец едвали ще продължи но се надявам да се видим некой друг рунд :)

хубава битка е станала :) браво и на двамави :)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

the_predator написа:Цитат(the_predator @ Jan 15 2009, 07:11) много е точен наистина :) но мислихме че няма флота :) но явно е имал :) така и неможа да влезе в главния същз за което съжелявам :) тъй като остава кажи речи месец едвали ще продължи но се надявам да се видим некой друг рунд :)

хубава битка е станала :) браво и на двамави :)
Според мен просто беше крайно време да бъде ударен :) Докато играех, той прояви невероятен късмет на няколко пъти :) Но все някога късметът изневерява. Браво, Майк :)
Последна промяна от RoYaL на чет яну 15, 2009 7:38 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

Еййй браво бе хахав,направо си го смазал,добро попадение,честито,колкото и да ми е неприятно да го кажа,битката си е добра,въпреки че не играя вече в втора ми е интересно какво става!

martopm
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 10, 2007 9:48 am
Контакти:

Мнение от martopm »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jan 15 2009, 20:34) Според мен просто беше крайно време да бъде ударен :) Докато играех, той прояви невероятен късмет на няколко пъти :) Но все някога късметът изневерява. Браво, Майк :)
Ти никога не се колонизира до мене незнам как си стигнал на първо място. Ако всички ти бягат така като мене...
Потребителски аватар
Hardcore
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 07, 2008 11:14 am
Контакти:

Мнение от Hardcore »

хахаахх ми начи си седат и го чакат,ама ние си го знаем де!!!!

Последна промяна от Hardcore на чет яну 15, 2009 8:41 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

martopm написа:Цитат(martopm @ Jan 15 2009, 21:23) Ти никога не се колонизира до мене незнам как си стигнал на първо място. Ако всички ти бягат така като мене...
Ти никога не си ми бил приоритет. Винаги съм засичал на шпионажи само меги. Мислиш ли, че съм толкова луд даа разруша планета с 4то тертети, за да ти ударя мегите? Виж, за флота на Ейшънт соул си струваше. А иначе да, ако всички имаха толкова късмет, щеше да е много кофти :) )

P.S.: Сега като се замисля, една вечер ти ударих една колония :)
Последна промяна от RoYaL на чет яну 15, 2009 9:03 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
jokeyfirst
Редник (Private)
Регистриран: пон яну 14, 2008 7:21 am
Контакти:

Мнение от jokeyfirst »

Марти наистина е културно момче , съжалявам че са го ударили но битката си е красива и от двете страни
[url=http://bulfleet.com/?recruit=2118197][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Боен кораб
Живи: 3410

:t010:
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”