Saven
- Nicoll
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет юни 28, 2007 12:54 pm
- Контакти:
импровизирай
1. атака по съсед
2. атака по съюзник
3. не сейваш, но спиш
4. не сейваш и не спиш
успех
1. атака по съсед
2. атака по съюзник
3. не сейваш, но спиш
4. не сейваш и не спиш
успех
Последна промяна от Nicoll на чет яну 15, 2009 5:47 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#FF00FF]factotum каза: човек се чувства жив всеки един миг с козирог :)[/color][/i]
При неналичие на средства за точка 4, прилагаме точка 1 и 2Avia7ora написа:Цитат(Avia7ora @ Jan 15 2009, 18:41) Хаха а можем ли без да спим.. Колко време ще издържим?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
и това е решениеAvia7ora написа:QUOTE (Avia7ora @ Jan 15 2009, 18:42) Аха да и аз така мисля ами дотогава какво да правя.. Да се надявам да не ме ударят така ли![]()
иначе, за не спането, историята познава никове, където не са спали с месеци
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
-
misterya
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
- Контакти:
Като за начало - наземна защита и кораби, без сейвън.Avia7ora написа:Цитат(Avia7ora @ Jan 15 2009, 18:38) Мога ли да попитам Играчите в новият рунд в 1-ва как си правят Сейвъни?
Пък ако наблягаш на мини, мини и много мини - колонизатор и сейв на ресурса на там.
А ако имаш нещо конкретно да казваш ( тъй като гледам, че доста хора са ти отговорили изчерпателно ) ми пиши ЛС и ще ти отворя темата, но за сега ключ.
- Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.