Протеста

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

оти е богат :)
Победата Ще Бъде Наша
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

IcE_cLaW написа:Цитат(IcE_cLaW @ Jan 14 2009, 22:09) как може да го казваш!?!?!?
Не съм го казал аз :c022:
PycHakaa
Редник (Private)
Регистриран: ср дек 03, 2008 8:36 pm
Контакти:

Мнение от PycHakaa »

skorpionbg написа:QUOTE (skorpionbg @ Jan 14 2009, 21:39) Не съм го казал аз :c022:
ти го написа :P
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

IcE_cLaW написа:Цитат(IcE_cLaW @ Jan 14 2009, 22:09) как може да го казваш!?!?!?
Точно така си е :)
На тебе ти тука за политиката , ама на нея не и пука за тебе
Жалко е ... жалко е че няма грам хуманност ...
Жалък е турско комунистическия съюз , жалка ни е цялата левица , жаклки да резаните ....
Жалко е това което се случи днеска в центъра , но ще е чудесно утре да се повтори 97ма
Ще е чудесно да кажем НЕ на БПС да кажем НЕ на турчолята
Ще е чудесно най накрая да разбереме че хората в държави като франция германия испания и т.н. живеят добре просто защото са казали НЕ ( естествено не на 100% ) на корупцията.
Ще е чудесно утре да сме повече хора и да се бориме за НАШАТА държава !!!!
Нека гласът на националното самосъзнание проговори у нас !

ПП извинявам се за грубия речник , но ми е много болно ...
Последна промяна от dim4o на ср яну 14, 2009 10:16 pm, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Значи, не четох какво пише на страница 1 и 2 - мързи ме. С риск да повторя нещо написано в предните страници, искам да си кажа мнението за въпросните побоища.

Не знам колко от вас са наясно, и колко се правят че не знаят че са наясно, относно подстрекателите на целия този бой...

Та, много ми е интересно, защо по новините гледам само как някаква ГОВЕЖДА* агитка млати ушевите? Как се говори само за това, как протестиращите си търсят боя? Защо никой не посмя да покаже как трима ушеви бият момиче на Орлов Мост? А имаше репортери, които снимаха. Защо по новините не дадоха един единствен, от многото снимани пред очите ми, кадри как "пазителите на реда" бутат протестиращите в посока - Плиска... Как едно момче си връзваше връзките в момента в които жандармеристите настъпиха... той нямаше време да реагира и познайте!!! Първо го наритаха, а после го подхванаха трима... кой знае какви обвинения ще повдигнат срещу него за тази негова наглост - да се яви на мирно шествие и да си връзва обувките!!! Та този младеж е са бесило!!! :dizzy:

* Да не се засегне някой: под ГОВЕЖДА агитка нямам предвид агитките на ПФК Левски София - имам предвид една, точно определена, агитка на гореспоменатият отбор, състояща се единствено и само от отрепки и утайки на обществото...
Последна промяна от hammer на ср яну 14, 2009 11:13 pm, променено общо 1 път.
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

хамъре ... по канал 1 сегашното БНТ са изявени комунисти , дават ушевите в стой как си вървят и дават как някъв пич върви и пие бира
По ТВ европа дават как ушевия млатят невинни граждани , да ти кажа заслужават си НЕмирния протест ...
А що се отнася до бомбичките които се мятаха ми като гледам и възрастите хора седяха и гледаха как се мятат бомбички и снежни топки по пармента
представи си щом тея хора не остъпиха като видяха какво става
Ужас и грагедия наречени управата на Република България
А що се отнася до софия запада и усф не останаха по назад ...
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

Мани ги София Запад - те далеч не са това, което бяха... Сетих се и за още един интересен факт: доколкото ми е известно, протестът беше прекратен под предтекста, че имало поставено взривно вещество... Ок - махнаха хората от площада... а как така не махнаха депутатите?!? Не са ли депутатите тези, които "по дефолт" винаги първи ги евакуират...? Замислете се, струва си ;]
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

Аз да попитам Защо не хванаха тия подстрекателите дето ги целиха в началото със снежни топки.сложили,шалове и някви чорапи и давай ние сме велики.Тръгне полицията бягат като зайци и оп някой от мирно протестиращите хванат и яде пердаха.То се вижда и по Скат и по Канал 3(колкото и глупав канал да е)седят тия с маските пред полицаите нищо.после се отдалечат и ги целят е как не ги хванаха да ги ... !Нека и друго да кажа полицаите нямаха право въобще да ползват палките и да бият!!!Могат да ги употребят при нападение с огнестрелно оръжие-тогава и пистолет и квото могат ползват!!!
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
joko75
Редник (Private)
Регистриран: вт юни 24, 2008 1:20 am
Контакти:

Мнение от joko75 »

Е, няма управия в наща милата родината и се видя че от протести полза няма ...за жалост.
И на времето ходихме да подскачаме като абдали,и студувахме като кучета по митинги и кво...нищо.
От трън та на глог.Махнаха се едните,други дойдоха и те гладниии,а после докарахме от майната си и Негово Комарджийско Величие Небългарина Сакс 2 щото щели да му вземат къщата в Испания та да го подпомогнем финансово ама това са подробности.Сегашните управляващи са най-гладното племе управлявало България някога,тия гадове и ибрикчии нищо не ги спира -"след мен и потоп да стане кво ме е.."
И да не забравяме братята турци дето сме ги оставили да си правят квот си искат и да на правят на маймуни(е тва пък никъде го няма)
Та така че със слаба организация и мижави митинги нищо няма да постинем или се дигаме всички или си натискаме парцалите.Лично аз много се съмнявам че първото е изпълнимо,по простата причина че манталитета ни е такъв"балкански"в това число и моят..за жалост.
Навремето Слави имаше една песен за една змия ,та така..
Отговори

Върни се в “Off Topic”